Јаков. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Листа за минимални број склекова које морате урадити да би могли да будете у америчкој војсци.. Ограничење је 2 минута... 3, 4..Позор сад... За четници не треба оволико. Они имају исто оволико али за цео дан... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Некад сам и могао можда... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Минимум за моје године могу опуштено, а максимум тешко. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Vidim da ovi od 27 do 31 moraju najviše da rade sklekove,iz ličnog iskustva,obzirom da sam u 27 mogu reći da nikkad jači nisam bio Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Vidim da ovi od 27 do 31 moraju najviše da rade sklekove,iz ličnog iskustva,obzirom da sam u 27 mogu reći da nikkad jači nisam bio Па по сличици се не би рекло 0102_laugh Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Пива - комотно. Склекова - тешко. RYLAH, poelbuster, Владан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ма десет склекова ујутро и десет пред спавање и шта ћеш више animal-smiley-075 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Па по сличици се не би рекло 0102_laugh E pa to je namerno tako,da se zezneš.Inače treeniram zaz-fu i ako budeš bio bezobrazan osetićeš dodir smrti Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Листа за минимални број склекова које морате урадити да би могли да будете у америчкој војсци.. Ограничење је 2 минута... исто оволико треба и за српску војску.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ja bih se ukkloppio u Female, 62+, minimum 60%...... kada sam u formi .... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 U njih ti standardi vaze sve dok ne pridje nesto nestandardno, na primjer stasita ruska babuska s kolhoza: eheeeej Иван ♪♫, Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 e....a bas sam 'teo da sluzim americkoj vojsci RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 U njih ti standardi vaze sve dok ne pridje nesto nestandardno, na primjer stasita ruska babuska s kolhoza: Ta baba nije jela pahuljice sa mlekom za dorucak niti chips za rucak. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Ta baba nije jela pahuljice sa mlekom za dorucak niti chips za rucak. Baba zakolje prase za uzinu ... obi-wan, Ромејац and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука