Михајло Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Sto je babi milo... Prosto neverovatno da te taj tvoj "nacionalizam" toliko izjeo da si spreman i da pregazis osnovnu crkvenu kulturu zbog toga... хахахха оби..коју Црквену културу? какву бре Црквену културу? шта је то? а изјели ме идиоти оБи...а не националзизам.. морони којис у се издигли на рачун Цркве и лупају небулозе по читав дан...ж а вамо деца немају шта да једу...а попови мерцедесе и * о Царираду и етнофилитизму... е то ме изједе Брате.... али битно је да је Артемије рашчињен..а владика Пахомије добио медаљу... ОПОМЕНА: Без псовања. Епископ врањски, као и сви архијереји, се ословљавају са владика, епископ, преосвештени итд. Марко Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Краљевић Марко, то је добар предлог. Или буздован краљевића Марка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 хахахха оби..коју Црквену културу? какву бре Црквену културу? шта је то? а изјели ме идиоти оБи...а не националзизам.. морони којис у се издигли на рачун Цркве и лупају небулозе по читав дан...ж а вамо деца немају шта да једу...а попови мерцедесе и кењају о Царираду и етнофилитизму... е то ме изједе Брате.... али битно је да је Артемије рашчињен..а Пахомије добио медаљу... Toliko te to izjede da bi ladno stavio Krst na gace... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petrinjac Написано Фебруар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Toliko te to izjede da bi ladno stavio Krst na gace... Ejjj, da se razumemo... to nisu bilo koje gace, to je sorc koji je meni sve... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ma istetoviraj, tako ce uvek biti sa tobom <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 тон..куцкања... Брате какве везе има..дали сам ставио КРСТ на капу? КРСТ на руку истетовиран? јел ти или Господ гледа моје срце? или сте постали сви редом проницљиви? И крст на капи, а поготово крст на руци је ствар помодарства и нема везе са оним што хришћанство учи. Можеш ти ставити крст и на чело, али ако га немаш у срцу ништа не вреди. И да, углавном ти који се бусају и истичу, најмање крст носе на плећима и у срцу, брате. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petrinjac Написано Фебруар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ma istetoviraj, tako ce uvek biti sa tobom <_< Ne boj se Katarina, imam jednu skrivenu tetovazu vec... ne kajem se niti cu ikad, ne pokazujem je javno... ali uvek je tu Jednostavno, svi smo razliciti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Петрињац, свака теби част на бављењу спортом итд, али мислим да је најбољи савет био (не знам тачно ко је написао) да је поента да ти животом сведочиш да си хришћанин. И у рингу, а поготово ван њега. Тако ћеш показати Крст, који ће исијавати из тебе и твојих дела и заиста ћеш, као и цар Константин Велики, побећивати њиме. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petrinjac Написано Фебруар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Петрињац, свака теби част на бављењу спортом итд, али мислим да је најбољи савет био (не знам тачно ко је написао) да је поента да ти животом сведочиш да си хришћанин. И у рингу, а поготово ван њега. Тако ћеш показати Крст, који ће исијавати из тебе и твојих дела и заиста ћеш, као и цар Константин Велики, побећивати њиме. Razumem ja to sve... jesam pravoslavac, kada kazem to ne mislim samo na prazu rec da bi se isticao ili ostavio neki utisak, pre svega treba biti covek razuman, pa onda imati svoju veru i postovati tudje. Znao sam vec da nije u redu, zato sam i postavio temu da vidim razlicita misljenja jer se i u meni misli preplicu. Znam da tetoviranje njije u redu uopste po misljnju Crkve, ali eto. Jednostavno sad kad mi je zavrsio ispitni rok, treniram tri puta dnevno. Pazim sta jedem, kad jedem i koliko jedem. Pazim koliko spavam i kada spavam. Odricem se mnogo toga narednih nekoliko meseci. Samo da bi se okusao u nekoliko meceva za titulu sampiona Srbije. Zivim za to trenutno i tada nosim jedan sorc samo na sebi i hocu da kazem nesto i sa samim tim sorce, kazem vec odlucio sam se za viteza da stavim kao simbol jer predstavlja puno vrlina Smorih negde sa ovolikim tekstom I ljudi nemojte da se prepirete, barem ne na mojoj temi jermel, Grizzly Adams, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 То је прави избор. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Razumem ja to sve... jesam pravoslavac, kada kazem to ne mislim samo na prazu rec da bi se isticao ili ostavio neki utisak, pre svega treba biti covek razuman, pa onda imati svoju veru i postovati tudje. Znao sam vec da nije u redu, zato sam i postavio temu da vidim razlicita misljenja jer se i u meni misli preplicu. Znam da tetoviranje njije u redu uopste po misljnju Crkve, ali eto. Jednostavno sad kad mi je zavrsio ispitni rok, treniram tri puta dnevno. Pazim sta jedem, kad jedem i koliko jedem. Pazim koliko spavam i kada spavam. Odricem se mnogo toga narednih nekoliko meseci. Samo da bi se okusao u nekoliko meceva za titulu sampiona Srbije. Zivim za to trenutno i tada nosim jedan sorc samo na sebi i hocu da kazem nesto i sa samim tim sorce, kazem vec odlucio sam se za viteza da stavim kao simbol jer predstavlja puno vrlina Smorih negde sa ovolikim tekstom I ljudi nemojte da se prepirete, barem ne na mojoj temi Polako, tek si dos'o <_< smajolik78 4869 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ајде брате цепај, па да имамо и шампиона на форуму... Natasa., marko_13 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ejjj, da se razumemo... to nisu bilo koje gace, to je sorc koji je meni sve... Ma opusti se brate, nasem Mihajlu ponesto samo moze crtanjem da se objasni... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 kad se sad nisam šlogirao... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 И крст на капи, а поготово крст на руци је ствар помодарства и нема везе са оним што хришћанство учи. Можеш ти ставити крст и на чело, али ако га немаш у срцу ништа не вреди. И да, углавном ти који се бусају и истичу, најмање крст носе на плећима и у срцу, брате. ти знаш шта је коме на срцу... од када си постављен за главног судију... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука