Jump to content

Епископ брегалнички Г. Марко, уживо видео предавање на ЖРУ (недеља 19. фебруар у 21:00)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Предавање владике Марка је било одлично!

Да их Господ све сачува...

Нисам сигуран да је било 1183 посетилаца, јер су неки прекидали и поново улазили на сајт, па је програм вероватно и то регистровао. За све време предавања је било око 70 особа које тренутно прате.

Подели на овим сајтовима

Нисам сигуран да је било 1183 посетилаца, јер су неки прекидали и поново улазили на сајт, па је програм вероватно и то регистровао. За све време предавања је било око 70 особа које тренутно прате.

70 на профилу...остали су пратили ван профила ЖРУ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Meni je to toliko bilo zanimljivi da ni sam ne znam gde prođoše dva ipo sata bezprekidnog predavanja.

Bzro mi prošlo samo tako , kao da je Vladika bio svega pola sata sa nama!

Подели на овим сајтовима

Ево нешто мало о односима "ЦПЦ" и "МПЦ" биће још...

Мираш Дедеић (8. новембар 1938) је самозвани митрополит; одлуком Светог синода Цариградске патријаршије од априла 1997. године је рашчињен, враћен у ред лаика, одлучен од Цркве и предат проклетству. Замонашен је од стране неканонске Македонске православне цркве, а свештенички чин је добио од расколничке групе свештеника у Бугарској која га проглашава за „митрополита“.

The MOC had original support of the unrecognized Macedonian Orthodox Church, which was latter withdrawn as the Macedonian Church entered negotiations for restoration into communion.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Предавање је слушало преко 2500 људи. 1183 је било везано за сам профил на Стикему, а остали (који је бар било толико, а можда и више), су гледали овде преко ЖРУ-а јер је на насловној страни форума било преношено предавање.

Владика Марко се свима вама још једном захваљује а ви овде можете слободно оставити коментаре.

Ја се наравно захваљујем свима који су били са нама и који су схватили потенцијал који има преношење информација, па макар и на овај начин.

Владика Марко а и Владика Давид ће нам се опет обратити када буду били у могућности поред свих својих брига и обавеза.

Иначе, Владика Марко једржао предавање од преко два и по сата, а мени је прошло као 5 минута. Као да сам био поред њега.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да и ово сам дужан да кажем: Владика Марко је на свако питање, па макар било и мало непријатно одговарао са великим стрпљењем и љубављу. И оно што ме је одушевило, али заиста, јесте да није упутио ни једну тешку реч осуде према МПЦ у смислу да је користио грубе речи према расколничком клиру. Такав Владика и може да преговара са расколницима. Даће Бог да се што пре Архиепископ ослободи и потрудићемо се да Архиепископ окод нас дође и поразговара са нама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...