Andre Williams Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 толико тога је рекао о неправди која им се на правди Бога чини а ни у једном тренутку није осудио расколнике... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 и хвала нашем о. Ивану фор ди организејшн! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Предавање владике Марка је било одлично! Да их Господ све сачува... Нисам сигуран да је било 1183 посетилаца, јер су неки прекидали и поново улазили на сајт, па је програм вероватно и то регистровао. За све време предавања је било око 70 особа које тренутно прате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Нисам сигуран да је било 1183 посетилаца, јер су неки прекидали и поново улазили на сајт, па је програм вероватно и то регистровао. За све време предавања је било око 70 особа које тренутно прате. 70 на профилу...остали су пратили ван профила ЖРУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 и хвала нашем о. Ивану фор ди организејшн! Хвала оче,од срца!!! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Koliko je ljudi odslušalo predavanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 1183 посетиоца предавања 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 и хвала нашем о. Ивану фор ди организејшн! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Meni je to toliko bilo zanimljivi da ni sam ne znam gde prođoše dva ipo sata bezprekidnog predavanja. Bzro mi prošlo samo tako , kao da je Vladika bio svega pola sata sa nama! Ромејац, Скопљанац, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 u bre pa ovo je baš mnogo sveta pratiloo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 u bre pa ovo je baš mnogo sveta pratiloo izgleda da je najviše do sada - ne znam za ostala predavanja kako je bilo jer mi ovo prvo slušanje , tek večeras sam se registrovao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Ево нешто мало о односима "ЦПЦ" и "МПЦ" биће још... Мираш Дедеић (8. новембар 1938) је самозвани митрополит; одлуком Светог синода Цариградске патријаршије од априла 1997. године је рашчињен, враћен у ред лаика, одлучен од Цркве и предат проклетству. Замонашен је од стране неканонске Македонске православне цркве, а свештенички чин је добио од расколничке групе свештеника у Бугарској која га проглашава за „митрополита“. The MOC had original support of the unrecognized Macedonian Orthodox Church, which was latter withdrawn as the Macedonian Church entered negotiations for restoration into communion. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Предавање је слушало преко 2500 људи. 1183 је било везано за сам профил на Стикему, а остали (који је бар било толико, а можда и више), су гледали овде преко ЖРУ-а јер је на насловној страни форума било преношено предавање. Владика Марко се свима вама још једном захваљује а ви овде можете слободно оставити коментаре. Ја се наравно захваљујем свима који су били са нама и који су схватили потенцијал који има преношење информација, па макар и на овај начин. Владика Марко а и Владика Давид ће нам се опет обратити када буду били у могућности поред свих својих брига и обавеза. Иначе, Владика Марко једржао предавање од преко два и по сата, а мени је прошло као 5 минута. Као да сам био поред њега. Nicholas, Sinergija, Скопљанац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Да и ово сам дужан да кажем: Владика Марко је на свако питање, па макар било и мало непријатно одговарао са великим стрпљењем и љубављу. И оно што ме је одушевило, али заиста, јесте да није упутио ни једну тешку реч осуде према МПЦ у смислу да је користио грубе речи према расколничком клиру. Такав Владика и може да преговара са расколницима. Даће Бог да се што пре Архиепископ ослободи и потрудићемо се да Архиепископ окод нас дође и поразговара са нама. Sinergija, Небојша Јовановић, Nicholas and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 Vladika Marko je oduševio i pojavom i izjavama ,zaista je episkop u pravom smislu te reči Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука