w.a.mozart Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 ...samo koga ću sve da sretnem u Carstvu Božijem a nisam ga uživo upoznao...zamišljam razgovor...onako mi svi skupljeni,tu je i Gospod,malo je sa strane jer ne želi da bude nametljiv,kao i uvek... a mi raspalimo-jao,je l se sećate kad smo ono razglabali kod slike oca Stanisalava i oko imena... jao kako je bilo ludo... a Gospod se ubaci-(moram da vam otkrijem tu tajnu da se i Gospod ponekad ubacuje,iz prevelike lude ljubavi prema našem grešnom ljudskom rodu) pa šeretski kaže- baš vam je bilo zanimljivo-oduvek sam se pitao kako izgleda kad ne znaš šta će ti sagovornik reći... ajmo sad,na traktorče i pravac na izlet do... SN 185 preuzeto sa https://www.facebook.com/photo.php?fbid=347485128617299&set=a.101675146531633.3803.100000674447633&type=1&theater¬if_t=photo_reply Mилена КШ, Александрида, sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 jeres... ili preles' Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Ček da se upišem... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Gosn Abdul(e), hitno menjaj ime! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 a... zashto http://en.wikipedia.org/wiki/Abdul Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ono su gluposti.netreba zamisljati raj ili bilo sta drugo npr tokom molitve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Е, ако си му рекао... ми смо се све снебивали а ето ти си сакупио храбрости да у само две поруке на ЖРУ покажеш шта је одбрана вере, чистоте и свега онога што иде с тим... тако је, нема шале и ту некаквих замишљања. Шта ту сада ми да се разговарамо или ту нешто сада причамо. Јок море! И у праву си, то по кратком поступку- с неба па у браре! ЈЕС ЧУО МОЦАРТЕ????!!!!! (чек још неки знак да турим..)????!!!!!????!!!! Александрида and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Jao oče, pretekoste me... Nego ja predlažem Mociju da će pep*o sve da završi, a usput mož* i neka ringla još da se doda, neće da škodi ( ček i ja da turim neki !!!!????!!!!! eee sad liči). Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Jao oče, pretekoste me... Nego ja predlažem Mociju da će pep*o sve da završi, a usput mož* i neka ringla još da se doda, neće da škodi ( ček i ja da turim neki !!!!????!!!!! eee sad liči). Jel se slazete sa mnom ili cinicno kazete? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ево, ја се слажем да када смо на молитви не треба да замишљамо рај... Драшко, Sherlock H. and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Slažem se, kako da neeee, pa vidiš šta sam predložila čoveku. Jel imaš ti još koji predlog, voli Moci da sasluša sve pametne predloge. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 @Nikola Upravo ovo sto ti je rekao o. Ivan. Oci kazu da tokom molitve ne treba zamisljati predstave, sto ne znaci da to nikada nisu cinili. Stavise, ja ne mogu da zamislim situaciju da imas toliko otaca koji pisu o raju, a da pritom nisu zamisljali taj isti raj. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa ti kao moderator ovakvog sajta treba da znas vise od mene,reci nesto pametno.Bog dragi zna da li mi se podsmevas ili si iskrena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Moderatori ne moraju da budu neki znalci teologije. Mnogi medju njima su obicni vernici kao i svi ostali, koji se trude da zive evharistijski. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука