Драган Јашић Написано Фебруар 15, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2012 Пре свега да ли сам поставио на правом месту овај захтев или не незнам ако није пребаците модератори и администратори на право место ! Ја се стварно извињавам унапред ! Молим све оне који су у могућности да ми помогну , а ради се заправо у следећем : Наиме пре извесног времена ( можда месец дана ) моја супруга је добила на поклон ЦД под називом : " Са Косова зора свиће " од хора при Храму Светог Ахилија у Ариљу лепо упакован са целофаном и прелепим фотографијама као из продавнице купљен , е а сада је проблем када смо га отворили и хтели да га слушамо на диску нема ништа , што наравно је највероватније фабричка грешка . Покушао сам ево задњих двадесетак дана да пронађем преко нета да скинем тај ЦД или бар песме али нисам успео па бих молио ако неко има да их постави овде или какогод да ме упуте где би то могло да се скине био бих му или вам много захвалан ! А ево и списак тих песама . -Хиландарска звона -Богородице дјево -Тропар Светом Ахилију -Свјати Боже -Херувимска песма -103 Псалм -Ти си за милост -Задивисе Јосиф -Пресвјатаја Пречиста -Молитва на Васкрс -Хвали Господа -Косово -Поема Косовских јунака -Недеља у храму -Маријо славна -Васкрсао је Христос -Чудна си нам Помоћнице -У самоћи -Света мученица Марина -Монашке Братанице ХВАЛА УНАПРЕД и Бог вас благословио ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука