Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 "moji" (zenini) svi glasaju za Aleku... ja sam 2000-te zavrsio glasacku karijeru u Srbiji (obaranje MILOSEVICA) , a ovde nemam pravo glasa ! ?? ?? ??....?? ?? ?? ??? ????? ??? ?????? !!!! stadaradim ????? ? ?? ?? ,???? ?? , ?????????????? ??????????.....??? ?? ? stadaradim ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 "moji" (zenini) svi glasaju za Aleku... ja sam 2000-te zavrsio glasacku karijeru u Srbiji (obaranje MILOSEVICA) , a ovde nemam pravo glasa ! ?? ?? ??....?? ?? ?? ??? ????? ??? ?????? !!!! ????? ? ?? ?? ,???? ?? , ?????????????? ??????????.....??? ?? ? ?????! jok ja! smo sam protiv diktatura ,bilo koje vrste ! i ZA cescu smenu vlasti ! ovde se dve-tri familije smenjuju na vlasti, kao dinastije! sledeci su Micotakisi (dora) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Ago pricas price iz novina. Nije bilo pranja para! ??? ?? ???????, regazza, ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Пасок је изабран јер нуди наду за излазак из кризе. Сад, колико је реална та нада, показаће се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука