Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Победио Јоргос Папандреу и његов ПАСОК на парламентарним изборима у Грчкој. Влада Косте Караманлиса (умерени десничар) превремено смењена због економске кризе и огромне афере везане за владу и ман. Ватопед на Св.Гори... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Ne verujem ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda?? I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Ne verujem ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda?? I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam. ???? ?? ?????, ???? ?????? ?? ??????? ??????. ????? ??????? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ????! 0104_cheesy ?? ???, ???? ??? ?? ?? ???? ???? ??? ????...??? ?? ??????? ??????..... ?? ???????? , ????????? ?? ??? ?? ??????? ????? ????? ???????????? ?????????. ? ? ????? ?? ??? ??? ??? , ??? ???? ?? ?? ??????? ??????? ????? ? ?????? ???? ???????? ????? ??????. ??, ???? ?? ???? ???????????? ?? ???...???? ????? ??? ?? ?????????????? ???????? ?????????.... 0203_cool 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Мало пре гледам на дневнику полагање заклетве новог премијера и то пред, рекао бих, грчким Архиепископом. Ово треба да виде наши турбо-европљани који би `претурили наопачке `Србију кад би се тако заклињао наш председник или премијер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 даааа, ал њима је Устав такав да дозвољава то, јер су још увек држава и Црква једно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ???? ??? ?????? ?? ???????? ???????? ???????? ????? ????????? ? ?? ????, ????? ???, ?????? ?????????????. ??? ????? ?? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? `????????? ???????? `?????? ??? ?? ?? ???? ???????? ??? ?????????? ??? ????????. ?????? ???? ???! ?? ??? ("???? ? ?????" ? ?????? ??????????) ???? ?????? ???????? ?? ?? ??????????????? ? ??. ? ?? ????? ?? ?? ????? 100? ???????????? ?? ??????, ?? ?? ??????????? ??????? ????????, ?? ?? "??????" ??????? ?????????? ? ?? ?? ????? ????? ???? ????? ??????????? ??????? ??, ??? ??????? ???????? ? ????????? ?? ???????....??? ??? , ?????????..... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ne verujem ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda?? I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam. ??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ne verujem ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda?? I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam. ??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... 0705_read Svasta!!!! Sta ti ovo znaci? Jednostavno nije istina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 За кога си гласао Агапије 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?? ???? ?? ?????? ??????? 0104_cheesy ????? ????? ????? ??? ??? ?????? ?? ??????????? (????? ?? ????????).... 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ?? ???? ?? ?????? ??????? 0104_cheesy ????? ????? ????? ??? ??? ?????? ?? ??????????? (????? ?? ????????).... ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Пратио сам дешавања око избора у Грчкој. Наиме, нисам упућен да ли су социјалдемократе у Грчког, у правом слислу ријечи- лијеви центар или једна мутљавина свега и свачега као код нас(ДС,ЛСВ,СДУ, у ЦГ: СДП, ДПС). У сваком случају, социјалдемократска идеологија је мени веома блиска у економском погледу, jer настојi да капитализам реформишe демократским путем кроз државне прописе и стварање програма и организација са потпором државе које раде на умекшавању или уклањању неправди за које сматра да их наноси капиталистички тржишни систем. Meђутим, друштвено-почитички, моног сам ближи десници, т.ј. некој конвервативној идеологији. Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Караманлис је десни центар. Грчки демократа проевропски орјентисан...Својевремено је блаженопочивши арх. Христодул направио мали скандалчић и дао подршку Караманлису пред изборе парафразирајући речи Господа о онима који су са десне и леве стране Њему. Добра већина верног народа не воли Папандреуа....Иако, иако је садашњи архи. Јероним уз Пасок...то поуздано знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Ne verujem ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda?? I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam. ??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... klapklap Svasta!!!! Sta ti ovo znaci? Jednostavno nije istina. ? ?? ????? ????? ? ????? ?! Ago pricas price iz novina. Nije bilo pranja para! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 "moji" (zenini) svi glasaju za Aleku... ja sam 2000-te zavrsio glasacku karijeru u Srbiji (obaranje MILOSEVICA) , a ovde nemam pravo glasa ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука