Jump to content

Победа социјал-демократа у Грчкој на изборима."ПАСОК"

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Победио Јоргос Папандреу и његов ПАСОК на парламентарним изборима у Грчкој. Влада Косте Караманлиса (умерени десничар) превремено смењена због економске кризе и огромне афере везане за владу и ман. Ватопед на Св.Гори...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ne verujem  ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda??

I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam.

???? ?? ?????, ???? ?????? ?? ??????? ??????. ????? ??????? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ????!   0104_cheesy

?? ???, ???? ??? ?? ?? ???? ???? ??? ????...??? ?? ??????? ??????.....

?? ???????? , ????????? ?? ??? ?? ??????? ????? ????? ???????????? ?????????. ? ? ????? ?? ??? ??? ??? , ??? ???? ?? ?? ??????? ??????? ????? ? ?????? ???? ???????? ????? ??????.

??, ???? ?? ???? ???????????? ?? ???...???? ????? ??? ?? ?????????????? ???????? ?????????....  0203_cool :drugarstvo: 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мало пре гледам на дневнику полагање заклетве новог премијера и то пред, рекао бих, грчким Архиепископом. Ово треба да виде наши турбо-европљани који би `претурили наопачке `Србију кад би се тако заклињао наш председник или премијер.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

???? ??? ?????? ?? ???????? ???????? ???????? ????? ????????? ? ?? ????, ????? ???, ?????? ?????????????. ??? ????? ?? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? `????????? ???????? `?????? ??? ?? ?? ???? ???????? ??? ?????????? ??? ????????.

?????? ???? ???!  ?? ??? ("???? ? ?????" ? ?????? ??????????) ???? ?????? ???????? ?? ?? ??????????????? ? ??. ? ?? ????? ?? ?? ????? 100? ???????????? ?? ??????, ?? ?? ??????????? ??????? ????????, ?? ?? "??????" ??????? ?????????? ? ?? ?? ????? ????? ???? ????? ??????????? ??????? ??, ??? ??????? ???????? ? ????????? ?? ???????....??? ??? , ?????????..... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ne verujem  ni socijalistima ni demokratama.A sta su ti desnicari zeznuli oko Vtopeda??

I koliko je ovo sve dobro za nas, imajuci u vidi da su Grci veliki nacionalisti koliko ja znam.

??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... 0409_feel
Подели на овим сајтовима

• Гости

??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... 0705_read

Svasta!!!!

Sta ti ovo znaci? Jednostavno nije istina.

Подели на овим сајтовима

Пратио сам дешавања око избора у Грчкој. Наиме, нисам упућен да ли су социјалдемократе у Грчког, у правом слислу ријечи- лијеви центар или једна мутљавина свега и свачега као код нас(ДС,ЛСВ,СДУ, у ЦГ: СДП, ДПС).

У сваком случају, социјалдемократска идеологија је мени веома блиска у економском погледу, jer настојi да капитализам реформишe демократским путем кроз државне прописе и стварање програма и организација са потпором државе које раде на умекшавању или уклањању неправди за које сматра да их наноси капиталистички тржишни систем.

Meђутим, друштвено-почитички, моног сам ближи десници, т.ј. некој конвервативној идеологији.

Поздрав

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Караманлис је десни центар. Грчки демократа проевропски орјентисан...Својевремено је блаженопочивши арх. Христодул направио мали скандалчић и дао подршку Караманлису пред изборе парафразирајући речи Господа о онима који су са десне и леве стране Њему. Добра већина верног народа не воли Папандреуа....Иако, иако је садашњи архи. Јероним уз Пасок...то поуздано знам.   0703_read

Подели на овим сајтовима

• Гости

??, ???. ??????? ?? "??????" , ???? ? ???? ?????.....??? ???? ?????. ? ?????? ???? ???? "????? ?????"... klapklap

Svasta!!!!

Sta ti ovo znaci? Jednostavno nije istina.

? ?? ????? ????? ? ????? ?!   0703_read

Ago pricas price iz novina. Nije bilo pranja para!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...