Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Nemoj tako. Ovaj Poljak Rimokatolik, koji je sebi dao nik po Zaviši Crnim (pogledaj wiki) i župnik rimokatoličke Crkve u Smederevu, borio se u 1990-ima u JNA na srpskoj strani (barem on kaže, ali poznajemo ga godinama i ne mislim da laže).. Jesi se ti borio za srpsku stranu u ratovima 1990-ih? Ako jesi, eto ti drugara. Ako nisi, pitaj se ko je bolji Srbin, ti ili on. Прилично добро говори српски језик за једног Пољака. Све ове године није направио ниједну граматичку грешку у српском језику. Што је аутоматски сумњиво. Не можеш никада говорити страни језик тако добро да у неколико година направиш ниједну грамитчку грешку. Ја немачки и енглески говорим одлично али ипак правим граматичке грешке. Тако да .... Чак и ако се борио за Србе 1991-1995 шта му вреди то ако сада заводи за Голеш планину те исте Србе. Ко то није исти са неманићким Србима? Како то да ја немам везе и нисам исти са Светим Савом? Ко је он то да мени тврди? И треће, знам много Срба који су се борили 1991-1995 и који су данас највећи Божији противници. Зар број испаљених метака 1991-1995 и број потенцијално убијених муслимана и Хрвата одређује количину исправности данас? Размисли мало. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Колико је Киш био духовно празан дегенерик доказује и то што не разликује национализам и шовинизам. Национализам је афирмативан и синоним је за љубав,а шовинизам је негативан и синоним је за мржњу. Тај човек просто не разликује појмове. ... рече неко ко се позива на Светога Саву и владику Николаја, а не признаје Васељенске Саборе... Evgenik, Natasa. and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 I ja bolje umem nemački nego srpski, jer u Austriji sam odrasto, školovao se, obrazovao i tako dalje. šta više, umem bolje nemački od mnogih švaba, svakako bio sam ljubimac dvoje profesora za književnost.. Očigledno polaziš od sebe, i to ne bi trebao. Ako je, recimo, Zaviša bio u JNA, onda možemo da pretpostavimo da je bio državljanin SFRJ, danas je verovatno državljanin Srbije. Logical, isn't.. Uostalom, prestavio si se kao liberalac, ali na ovoj temi ovde, tako mi se čini, baš mnogo ne ispovedaš liberalizam. Твој матерњи језиј је немачки. Значи, Завиша (Црни) није Пољак него Југословен, Хрват, Буњевац или шта већ. Што се мене тиче, читај мало Џеферсона. Биће ти јасније. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Браво Завиша легендо, имао си један предмет из српске историје. Ти си мој идол, легенда, краљ, цар, првак у скоку у даљ! А шта кажеш о овоме? Ја тај предмет живим сваки дан! Предмет који се зове: бити Србин и моменту кад ти свако набија комлекс ниже вредности. Шта кажеш о томе? Срби итекако имају везе са немањићким Србима. Расно, духовно, културно. У ствари поглед на свет. Поглед на свет је исти. Гусле. Знаш ли ти шта су гусле? Јеси икада чуо гусле? Јел разумеш гусле? То је тај поглед на свет који делимо са Неманићима. "Кад завришта Дамјанов Зеленко..."... Ако желиш да разумеш, укључи се. Ако не желиш да разумеш, то је твој проблем. Срби су исти и биће исти до краја века. А ви Латини сте се променили. Веру, обичаје и поглед на свет. Zaviša je Srbin veći od mnogih,a pre svega je ČOVEK!Po meni je to mnogo važnije,od toga koje je nacionalnosti,pa čak i vere.Sudiš o nekom o kome ne znaš ništa,ne valja to. Dragi and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Твој матерњи језиј је немачки. Значи, Завиша (Црни) није Пољак него Југословен, Хрват, Буњевац или шта већ. Што се мене тиче, читај мало Џеферсона. Биће ти јасније. С' ти мало у пауер трип упао? Или си скачао? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Svejedno, Randy jes da ima malo opor recnik, ali primedba koju je uputio Zavisi je savrseno na mestu. Ja se slazem potpuno sa ovim sto Randy kaze o ovom pitanju. Jer tvrdnja koju je Zavisa izneo (o Nemanjicima, i nasoj neslicnosti sa njima) najblaze receno je cudna, moglo bi da se kaze i zlonamerna, i covek definitivno ima osnova da sumnja u postenje nekog ko tvrdi nesto ovako besmisleno i netacno. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Pravila foruma zabranjuju da se bavimo tuđim ličnostima, odnosno ličnostima članova foruma. Vukman je to zloupotrebljavao pa je uvredama koje su bile naoko lucidne koristio da vređa pojedince. Sigurno da nije uvreda biti pripadnik druge nacije, vere, ubeđenja, partije ali to se vrlo često poteže po ovom forumu kad nestanu argumenti. Prost primer o čemu govorim je recimo menjanje simbola Srbije. O simbolima sam opširno pisao pa ne mogu sada da ponavljam, recimo od dvoglavog orla kojeg su Nemanjići preuzeli kao zakoniti naslednici Vizantijskog carstva, današnji srbi su napravili dvoglavog papagaja od ponosne srpske vojske, vojsku za podsmeh, od srpskih institucija ekspoziture tuđih država, od ...i da ne nabrajam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 С' ти мало у пауер трип упао? Или си скачао? Хоћеш и мене да осудуш на пакао? Ајде што да не. Неће ти бити први пут. Фино завториш очи и замислиш да си Праведни Судија. Није тешко, зар не? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Zaviša je Srbin veći od mnogih,a pre svega je ČOVEK!Po meni je to mnogo važnije,od toga koje je nacionalnosti,pa čak i vere.Sudiš o nekom o kome ne znaš ništa,ne valja to. Сестро, ти си мене помешала са Антикосм, он суди. Он осуђује на пакао. Зао пази да се њему ..... не замериш... www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 (измењено) Pravila foruma zabranjuju da se bavimo tuđim ličnostima, odnosno ličnostima članova foruma. Vukman je to zloupotrebljavao pa je uvredama koje su bile naoko lucidne koristio da vređa pojedince. Sigurno da nije uvreda biti pripadnik druge nacije, vere, ubeđenja, partije ali to se vrlo često poteže po ovom forumu kad nestanu argumenti. Prost primer o čemu govorim je recimo menjanje simbola Srbije. O simbolima sam opširno pisao pa ne mogu sada da ponavljam, recimo od dvoglavog orla kojeg su Nemanjići preuzeli kao zakoniti naslednici Vizantijskog carstva, današnji srbi su napravili dvoglavog papagaja od ponosne srpske vojske, vojsku za podsmeh, od srpskih institucija ekspoziture tuđih država, od ...i da ne nabrajam. Шта ти знаш о српској војсци и српском грбу ?!?!?! Не знам да ли сам ја једини Србин овде коме смета тролање овог .. .Буљевца, Шокца .... или шта већ Српска војска је и у оваквом стању 5 пута јача од пољске, чешке и словачке. И Аустроугарске. Зар си заборавио, ми смо победили у рати ... We won ... хи хи хи хи хи .... подли Срби. И нема папи даље наисток. Завиша завиша нећете успети. Измењено Фебруар 12, 2012 од Иван Цветковић Овакав начин комуникације се неће толерисати. Следећа опомена ће бити много строжија и сносиће се форумске санкције. Raskoljnikov је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Nepismeno, ne srpski, upotreba slova koje ne postoje u srpskom pismu, kao na mojim srpskim registarskim tablicama, čak i pogrešan grb. Randy, odnosno Rambo, mora da je vojska jača od svih jevropskih kad je obučavaju neke dame iz nacionalne garde Džordžije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Nepismeno, ne srpski, upotreba slova koje ne postoje u srpskom pismu, kao na mojim srpskim registarskim tablicama, čak i pogrešan grb. Randy, odnosno Rambo, mora da je vojska jača od svih jevropskih kad je obučavaju neke dame iz nacionalne garde Džordžije. Значи ти си ипак Буњевац? (Чим имаш српске рег. таблице - знаи срп. држављанство) www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 (измењено) Шта ти знаш о српској војсци и српском грбу ?!?!?! Не знам да ли сам ја једини Србин овде коме смета тролање овог .. .Буљевца, Шокца .... или шта већ Српска војска је и у оваквом стању 5 пута јача од пољске, чешке и словачке. И Аустроугарске. Зар си заборавио, ми смо победили у рати ... We won ... хи хи хи хи хи .... подли Срби. И нема папи даље наисток. Завиша завиша нећете успети. Ajd ovako sad...prestani da se Zaviši ili bilo kom članu na forumu obraćaš ovim tonom ili rečnikom ili ćeš doboti opomenu! Измењено Фебруар 12, 2012 од Иван Цветковић Опомена је већ дата. Овакав начин комуникације није дозвољен и то је јасно дефинисано Правилником ЖРУ форума. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Хоћеш и мене да осудуш на пакао? Ајде што да не. Неће ти бити први пут. Фино завториш очи и замислиш да си Праведни Судија. Није тешко, зар не? Скенди Ренди, искулирај мало, попиј кафу, помириши... Много си напет, а у исто време звечиш. У ресавском крају се каже: Ко је шупаљ сам звечи. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Шта рећи о човеку који је самопрокламовани хришћанин-слободномислилац? А не признаје Цркву, Њене одлуке, догмате и доктрине, вероватно ни Свете Тајне... како онда може бити хришћанин? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука