jovan zilot Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Zovem se Vukman-Jovan Cejovic, pripadnik sam Crkve istinskih pravoslavnih hriscana, koja je u Grckoj poznata pod nazivom "GOH". Po zanimanju sam diplomirani inzinjer procesne tehnike, fakultet sam zavrsio u Minhenu, gdje sam 1988 godine emigrirao i postao politicki emigrant. Ucesnik sam burnih desavanja ispred Podgoricke skupstine, posle kojih sam jedno vrijeme lezao u zatvoru. Desnicarskih sam politickih pogleda, za sve opozicione stranke u Srbiji i Crnoj Gori nepodoban, najvise zato sto nisam nikada bio clan komunisticke partije i sto slobodno mislim. Takodje sam banovan sa svim zemaljskih i nebeskih foruma u Srbiji i to po nekoliko stotina puta. Samo sa ovog foruma sam banovan barem pedeset puta i to kao: Cejo, Cejo-legenda, Rajka samurajka, Fijasko Marskapone, Cejo mnogobanovani, Misel, Linda, Magda, Roko panker i tako dalje. Star sam 51 godinu, nosilac sam crnog pojasa cetvrti dan u karateu, zivio sam buran zivot, prosao siti i reseto tri puta se zenio, prije petnajest godina poceo da idem u Crkvu i onda sam shvatio da su sve pravoslavne Crkve pale u jeres i posle duge i teske borbe, koja je trajala pet godina, odlucio sam da prelomim i da vise ne licimerim. U Decembru prosle godine sam se krstio u Berlinu, kod oca Dragana Vidojkovica a takodje se skoro u isto vrijeme krstio i moj pasanog kod zilotskog jeromonaha Metodija u Bosni. Otvaram temu sa zeljom za zivu diskusiju, kao sto prilici duhovnim aristokratama. Raskoljnikov је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Pre 15 godina si poceo da ides u Crkvu, a prosle godine si se krstio... Атреј је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Zovem se Vukman-Jovan Cejovic, pripadnik sam Crkve istinskih pravoslavnih hriscana, koja je u Grckoj poznata pod nazivom "GOH". U Decembru prosle godine sam se krstio u Berlinu, kod oca Dragana Vidojkovica a takodje se skoro u isto vrijeme krstio i moj pasanog kod zilotskog jeromonaha Metodija u Bosni. Otvaram temu sa zeljom za zivu diskusiju, kao sto prilici duhovnim aristokratama. GOH Get Outta Here LOL Taze si kršten,a zboriš mudro... Kako da pristupim tom GOH-u... mislim,kako se priziva imaju li ekspozituru u Srbiji Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Pre 15 godina si poceo da ides u Crkvu, a prosle godine si se krstio... Krsten sam 1960 godine kao beba nekanonski polivanjem. Posto je SPC od 1964 godine postala clan satanske organizacije, poznate pod nazivom "svjetksi savez crkava" ona je izgubila Blagodat Duha Svetoga i prestala je biti Crkvom. Cinjenica da je SPC zajeno sa svim ostalim crkvama svjetskog pravoslavlja skoro 50 godina clan jedne tako Bogu mrske organizacije u kojoj bukvalno svaki veci skup pocinje demonskim ritualima (pogledajte skup u Kanberi 1991 godine) je znak da se SPC, zajedno sa svim ostalim crkvama svjetskog pravoslavlja zabetonirala u jeresi. Po ucenju svetog ave Justina ekumenizam je svejeres a po ucenju episkopa Averkija Dzordanvilskog ekumenizam je najopasnija forma satanizma. Posto Crkva Bozija nije organizacija, nego zivi organizam u Istini i posto je za nase spasenje potrebno biti u istini, ja sam jednostavno se izdvojio od onih koji propagiraju jeres i od onih koji sa jereticima imaju zajendicu. To sam uradio zbog toga, sto tako uce SVI sveti ljudi i zbog toga sto u lazi nije prisutan Duh Sveti, dakle ni Svete Tajne a bez Duha Svetoga i Svetih Tajni se ni jedan covjek ne moze oboziti, niti se moze duhovno uzdisati i boriti se protiv grijeha. Zbog toga sam odlucio da postanem "fanatik", jer je "fanatizam" danas jedini nacin da barem malo ostanemo u vjeri. Toliko za pocetak. Raskoljnikov је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Прво, конструкција духовна аристократија не само да нигде није посведочена, већ је сама по себи оксиморон. Друго, за све што сте рекли, г-дине Чејовичу, моје дубоко саучешће. А треће - будите човек бар толико, да признате како је једини мотив Вашег оглашавања - ћерање. Пг and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Hahahahaha! Covece, Jovane, kako god, ti si jaci aforisticar od citavog urednistva "Jeza"... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 bolje da si napisao gde sve još uvek nisi kršten... lakše bi ispratili Anette, manastir, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
manastir Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 gde ima otac Metodije u Bosni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Али мени није јасно о чему би тачно да дискутујемо...А не знам ни зашто одмах алудираш на духовну аристократију оца Угрина... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 . Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Али мени није јасно о чему би тачно да дискутујемо...А не знам ни зашто одмах алудираш на духовну аристократију оца Угрина... Glavna osobina aristokratije je sloboda misljenja. Posto su ziloti danas jedini ljudi koji slobodno misle, koji nisu indoktrinirani globalisticko ekumenistikom zarazom, smatrao sam da izraz "duhovna aristokratija" najbolje prilici bas zilotima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Glavna osobina aristokratije je sloboda misljenja. Иди, бре?! Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 bolje da si napisao gde sve još uvek nisi kršten... lakše bi ispratili 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Свуда се крштавао, али као код "истинитијех Јелина" ниђе било није! 0110_hahaha anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Glavna osobina aristokratije je sloboda misljenja. Posto su ziloti danas jedini ljudi koji slobodno misle, koji nisu indoktrinirani globalisticko ekumenistikom zarazom, smatrao sam da izraz "duhovna aristokratija" najbolje prilici bas zilotima. Mogu misliti reakciju o. Ugrina osamucen sokiran http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 gde ima otac Metodije u Bosni Jeromonah Metodije ima manastir u Laktasima. Tamo je prvo napravio drvenu Crkvu koju mu je zapalio vladika Kacavenda a sada je napravio zidani objekat sa preko deset kelija za buduce monahe. Sav svoj imetak je ulozio u gradnju manastira i kod njega je nekoliko puta dolazio vodja grckih zilota vladika Kalinik. Takodje postoje ziloti u Smederevu, gdje sasluzuju jeromonah Haralampije i otac Slavisa Lekic, koji je bio svestenik u SPC i koji je presao zilotima. Takodje u Srbiji postoji jeromohah Josif a u Njemackoj otac Dragan Vidojkovic koji sluzi u Berlinu u grckoj Crkvi a svake druge nedelje putuje u Bilefeld, gdje sluzi u srpskoj istinitoj Crkvi. Dakle, saka nas je u Srbiji, ali to nema nikakve veze. Mi nismo clanovi satanske organizacije "svjetski savez crkava", drzimo predanje onako kako smo primili i koliko nas ima, to ni najmanje nije vazno. Dovoljno je da nas ima pet, ako smo u istini, onda smo Crkva a milioni koji nisu u istini nisu Crkva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука