Jump to content

Rusija odobrila kastraciju pedofila

Оцени ову тему

Таша

Препоручена порука

У питању је антилибидални третман или "хемијска кастрација" која потискује сексуалну жељу, а овде је реч о извитопереној сексуалној жељи, те претпостављам да у њихом случају то можда може донети неку врсту психичког растерећења.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Хемијска кастрација не знам колико је ефикасна, али може изазвати разне поремећаје: increases in body fat, reduced bone density, which increase long-term risk of cardiovascular disease and osteoporosis, gynecomastia (development of larger than normal mammary glands in males), reduced body hair, and loss of muscle mass.

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Хемијска кастрација не знам колико је ефикасна, али може изазвати разне поремећаје: increases in body fat, reduced bone density, which increase long-term risk of cardiovascular disease and osteoporosis, gynecomastia (development of larger than normal mammary glands in males), reduced body hair, and loss of muscle mass.

Да,то је тачно, али је такође у много случајева имала позитивне резултате без поменутих нуспојава.Не знам...лично сам против овог третмана (сматрам да су доживотна робија и затвор у коме нема "дечице" и где на педофиле сви гледају крвавим очима, више него довољна казна), осим ако то особа сама не жели и добровољно пристане на исто зарад психичког мира и растерећења, без обзира на пропратне појаве које су могуће а које му се морају предочити.

Подели на овим сајтовима

O cemu pricas majke ti !?!

Hoces do podneva da nabrajam psihicke i fizicke poremecaje na deci koje takvi KRETENI ostavljaju ?!?

Ili da brinem o posledicama koje ce mozda ostaviti koriscenje nekog medikamenta na pedofila ?

Slusaj brate, za takve je smrtna kazna resenje, bas kao u srednjem veku; dala bih mu, demokratski, mogucnost da bira, metak, giljotina, elektricna stolica .... !

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

O cemu pricas majke ti !?!

Hoces do podneva da nabrajam psihicke i fizicke poremecaje na deci koje takvi KRETENI ostavljaju ?!?

Ili da brinem o posledicama koje ce mozda ostaviti koriscenje nekog medikamenta na pedofila ?

Slusaj brate, za takve je smrtna kazna resenje, bas kao u srednjem veku; dala bih mu, demokratski, mogucnost da bira, metak, giljotina, elektricna stolica .... !

Један хришћанин себи не би смео дозволи да тако прича о било коме, па био то и сам ђаво. Колики год они били монструми у нашим очима, у Божијим очима ми нисмо ништа бољи од њих... Уосталом зар да заборавимo на неотуђиву боголикост стваког човека, и могућност покајања?!? Арханђел Михајло у свађи са ђаволом: А арханђел Михаило, када се свађао и препирао с ђаволом за Мојсијево тело, није се усудио да изрекне погрдни суд, него рече: "Нека те Господ нагрди". (Јудина 9)

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Оно што ја сматрам добрим у овој ствари јесте то што руско друштво, овако озбиљним кажњавањем кривичног дела педофилије, коначно стаје у одбрану људског живота и здравља и то својих најбеспомоћнијих чланова, деце.

Којекакви методи лечења педофила од педофилије третиране као болест, очигледно не дају очекиване резултате.

Зар живот детета није светиња ?

Хемијска кастрација доживотно осуђених ...Ужас?

Па, то није само казна него и растерећење.

А ако педофил не жели растерећење...онда хемијска кастрација као казна није неправедна.

А, чин педофилије над немоћним дететом...Шта је то?

Зар није ужас?

За педофилију, као кривично дело, је карактеристичан вишеструки поврат, односно стални поврат, они не одустају.

Или, можда, педофилију не треба, уопште, санкционисати као кривично дело него као болест...?

У западњачкој цивилизацији, која предњачи у најгорим пошастима познатим човечанству и измишља нове у намери да потпуно изопачи људски живот, а којој је идол новац, коме се клања, којим све мери и којим управља светом.. . ни то ме не би зачудило.

Подели на овим сајтовима

Оно што ја сматрам добрим у овој ствари јесте то што руско друштво, овако озбиљним кажњавањем кривичног дела педофилије, коначно стаје у одбрану људског живота и здравља и то својих најбеспомоћнијих чланова, деце.

Којекакви методи лечења педофила од педофилије третиране као болест, очигледно не дају очекиване резултате.

Зар живот детета није светиња ?

Хемијска кастрација доживотно осуђених ...Ужас?

Па, то није само казна него и растерећење.

А ако педофил не жели растерећење...онда хемијска кастрација као казна није неправедна.

А, чин педофилије над немоћним дететом...Шта је то?

Зар није ужас?

За педофилију, као кривично дело, је карактеристичан вишеструки поврат, односно стални поврат, они не одустају.

Или, можда, педофилију не треба, уопште, санкционисати као кривично дело него као болест...?

У западњачкој цивилизацији, која предњачи у најгорим пошастима познатим човечанству и измишља нове у намери да потпуно изопачи људски живот, а којој је идол новац, коме се клања, којим све мери и којим управља светом.. . ни то ме не би зачудило.

Као да доживотни затвор (и вероватно непрестано малтретирање дотичног затвореника од осталих затвореника или чак усмрћивање од других затвореника) није довољна казна, него још и цео живот да га кљукају којечим? Колико год његови поступци били монструозни, он је и даље човек. И то не треба заборавити.

Подели на овим сајтовима

Педофили, пошто их их у затвору апсолутно сви мрзе, од лопова до најгорих убица, обично не поживе дуго...треба и то имати у виду.

Подели на овим сајтовима

Један хришћанин себи не би смео дозволи да тако прича о било коме, па био то и сам ђаво. Колики год они били монструми у нашим очима, у Божијим очима ми нисмо ништа бољи од њих... Уосталом зар да заборавимo на неотуђиву боголикост стваког човека, и могућност покајања?!? Арханђел Михајло у свађи са ђаволом: А арханђел Михаило, када се свађао и препирао с ђаволом за Мојсијево тело, није се усудио да изрекне погрдни суд, него рече: "Нека те Господ нагрди". (Јудина 9)

Znas brate kada postanes roditelj i kada imas obavezu da tu decu cuvas i zastitis zaboravis se u takvim situacijama. Posebno kada se na ovakvim temama saplicem na veliko hriscansko razumevanje za gresnika, dok za mnogo banalnije stvari susrecem osudu i nerazumevanje problema posrnulog.

Iznecu ti i licni stav, koji nije hriscanski, ali kada bih trebala da zastitim svoje dete, ne dao Bog, ja bih presudila. Taj ne bi stigao ni do policije, a ne suda ili zatvora !

I odoh necu ovako da zapocinjem dan.

Подели на овим сајтовима

Znas brate kada postanes roditelj i kada imas obavezu da tu decu cuvas i zastitis zaboravis se u takvim situacijama. Posebno kada se na ovakvim temama saplicem na veliko hriscansko razumevanje za gresnika, dok za mnogo banalnije stvari susrecem osudu i nerazumevanje problema posrnulog.

Iznecu ti i licni stav, koji nije hriscanski, ali kada bih trebala da zastitim svoje dete, ne dao Bog, ja bih presudila. Taj ne bi stigao ni do policije, a ne suda ili zatvora !

I odoh necu ovako da zapocinjem dan.

Не каже Господ узалуд: Ко љуби оца или мајку више него мене, није мене достојан, и ко љуби сина или кћер више него мене, није мене достојан...

Подели на овим сајтовима

A ako cemo posteno ni zatvor nije za pedofile. Zamisli celoga zivota da budu iza resetaka. Kakve li tek to posledice ostavlja na psihu tih mucenika. Najbolje bi bilo pustiti ih i mozda nahvatati negde sirocica da imaju sta da siluju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не каже Господ узалуд: Ко љуби оца или мајку више него мене, није мене достојан, и ко љуби сина или кћер више него мене, није мене достојан...

Je l' i ti tako ljubis Gospoda brate, vise no i sebe samog ?

A ko ljubi i stiti gresnika vise od onog sto rodi - je po tebi dobar hriscanin ?!

Molim te presaberi se pre nego pocnes da lepis ovakve komentare nasumice.

Подели на овим сајтовима

takodje mije rekao za dzabe
Па чим је рекао дај подразумева се џабе, јер није рекао продај!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...