Jump to content

Свето Писмо Старог Завета - Предавања

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав братијо,

на сајту сам нашао предавања професора др Родољуба Кубата у аудио формату из предмета који се тичу Светог Писма Старог Завета (антропологија, историја, егзегеза и др.).

Интересује ме да ли неко можда има прекуцана та предавања у ел. формату, првенствено из Старозаветне историје и егзегезе?

Унапријед хвала!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево, узволи ти исписани брате :)

Ових дана постављам и предавања из старозаветне теологије у аудио формату, ал заиста немам времена да све то прекуцавам. Ако неко има времена и воље нека то уради. Труд ће свакако да се исплати јер су предавања проф. др Родољуба Кубата право благо. Лично, многа предавања знам напамет, колико сам их слушао и увек и изнова се одушевим теолошком ширином коју има проф. Кубат.

Подели на овим сајтовима

Е братијо...

Експресан одговор нема шта...

О чему се ради? Имам ја сва предавања у електронском формату али су ми чујност и разумљивост јако слабе а како обично слушам док шетам, нешто завршавам у граду и сл. обично сам у некој додатној буци па нема много ефекта.

Зато сам мислио да видим да ли има неко прекуцана сва та предавања или евентуално бољи снимак, да се све јасно чује и разумије. Уколико имаш неки квалитетан снимак замолио бих те да поставиш.

Успут, ја сам почео нешто да прекуцавам али је то јако ситно за сада, мислим количински мало; мислим да се ради о предавањима школске 2007/2008. године. Уколико истрајем у овоме, поставићу ја.

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

Братијо,

хвала за линк и инфо...

видјећу да сјутра покушам да скинем...

Иначе, управо завршавам прекуцавање једног предавања... журим лагано, чујемо се...

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

Поздрав,

скинуо сам предавања из старозаветне историје и егзегезе са сајта и одличног су квалитета. Хвала за постављање.

Имам још једно питање. Има ли случајно нека слична варијанта са Грчким језиком, мислим да ли неко има предавања из Грчког језика у аудио (или видео) формату добре чујности? Да ли евентуално планират постављати нешто слично.

П.С. Истини за вољу нисам детаљно прегледао форум, можда је питање сувишно.

Још 1 поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

Ево мене опет...

треба ми наставак на предавање број 6 са сајте, професор је прекинуо на једном јако интересантном мјесту па бих волио да одслушам наставак.

Нема га мешу осталим предавањима па ако неко има, можда да постави.

Ради се о тумачењу стиха:

18. Устани, дигни дете и узми га у наручје; јер ћу од њега учинити велик народ.

тј. одбијању Исака од сисе...

Унапријед хвала!!!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Здраво свима,

у прилогу је пар предавања проф. Кубата, врло сирово прекуцаних...

Надам се да ће некоме бити од користи...

Поздрав!!!

01 - Uvodno predavanje hermeneuticke prirode.doc

03 - Student drzi predavanje, veoma dobro i vazno.doc

04 - Razna pitanja - O ciscenju zene i dr..doc

06 - Praoci - Patrijarsi - Novo.doc

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...