Deni72 Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 PO cijem nalogu ili jos bolje receno,po cijem naredjenju ministarstvo prosvete republike Srbije placa gledanje filma "Parada" i obavezuje profesore i ucenike da se edukuju u vezi homoseksualizma,ne bi li tako postali tolerantniji!???!!! http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:363746-Film-Parada-domaci-zadatak А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 CIA, NASA и.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јануар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Kad sam ja bio dete,nas je skola vodila da gledamo partizanske filmove,svakako,bilo je i to ispiranje mozgova....ali ko se nadao da ce nam jednog dana voditi decu da gledaju pederske filmove??? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Мораш признати да су и партизани били онако... помало геј... nishizawa је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Мораш признати да су и партизани били онако... помало геј... Шта то значи, шала или озбиљна тврдња? Чу' геј... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ма геј кад ти кажем... 100% проверено... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 PO cijem nalogu ili jos bolje receno,po cijem naredjenju ministarstvo prosvete republike Srbije placa gledanje filma "Parada" i obavezuje profesore i ucenike da se edukuju u vezi homoseksualizma,ne bi li tako postali tolerantniji!???!!! http://www.novosti.r...-domaci-zadatak slobodno procitaj clanak ,bas taj koji si postavio :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 postavljac teme je prvo mogao da procita vest koju skandalizuje i senzacionalizuje. takodje, mogao je prvo da pogleda film pre nego sto ga nazove pederskim... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 и партизански геј лоби... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука