Михајло Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Наши спремили хиљаду полицајаца BBB, Armada i Kohorta idu ka Beogradu, Torcida vraćena s granice (FOTO) Preko hiljadu hrvatskih navijača dolazi u Arenu, svi fotografisani i snimljeni pre polaska Vaša reakcija na ovu vest? (kliknite na jednu ili više emocija) Sjajno 0 Zabavno 0 Zastrašujuće 0 Dosadno 0 Dokle više 0 Kreativno 0 Dno dna 0 Konačno 0 Kako piše Gol.hr, iz Zagreba je ka Beogradu krenulo oko tri stotine hrvatskih navijača, u tri autobusa i nekoliko kombija, a očekuje se da će im se priključiti još nekoliko stotina navijača iz ostalih hrvatskih gradova, prevashodno iz Osijeka, Slavonskog Broda i Vinkovaca. Prema najnovijim informacijama, na granicu sa Srbijom su oko 13h stigla dva autobusa pripadnika Torcide. Oko 13.20 je srpska policija vratila s granice članove Torcide koji nisu imali ulaznicu za polufinale. Gol.hr je ranije napomenuo da na granici neće biti provere ulaznica. Isti portal saznaje i da je veća grupa navijača krenula iz Splita, kao i iz ostalih gradova Dalmacije, tako da bi u Beograd ukupno moglo da pristigne između hiljadu i dve hiljade hrvatskih navijača. Policija Hrvatske otpratila je kolonu autobusa i kombija do granice sa Srbijom na Bajakovu, i tamo ih "prepustila" srpskoj policiji. Policija je već pri kretanju iz Zagreba izvršila detaljan pretres navijača i autobusa, svaki navijač pojedinačno je fotografisan i snimljen kamerom. "Ne očekujemo veće probleme. Obezbeđenje utakmice je toliko da se tu teško može dogoditi bilo kakav incident. Svi imamo ulaznice, kupili smo ih preko interneta", kazao je jedan od članova BBB-a. Iz Vinkovaca za Beograd kreće veća grupa Ultrasa. "Ide nas četrdesetak. Bili smo i u Novom Sadu protiv španije. Zapalili su nam kombi i auto. Napravili su nam od Audija 3 - Audi 2, ali ne damo se", kaže jedan od Ultrasa. Prema najnovijim informacijama, na granicu sa Srbijom već su stigla dva autobusa pripadnika Torcide. Policija će biti brojna u Areni, kao i u neposrednoj blizini, hiljade pripadnika žadarmerije paziće na red, a pred Arenom se nasumično legitimišu domaći navijači. Takođe, niko bez karte neće moći da se približi na prostoru oko Arene. (trojka.rs/izvor: Gol.hr) "Торцида" остала на граници Око 200 "Бед блу бојса" кренуло јутрос за Београд на утакмицу полуфинала Европског првенства у рукомету. Са њима и хрватски полицајци. Два аутобуса са припадницима "Торциде" враћена са границе. Око 200 навијача, припадника навијачке групе "Bad Blue Boys" кренуло је јутрос за Београд, а с њима до главног града Србије путују и хрватски полицајци. У међувремену, српска полиција је вратила са границе два аутобуса са припадницима "Торциде", јер нису имали улазнице. Хрватски медији јављају да су припадници навијачке групе "Bad Blue Boys" кренули организовано аутобусима из Загреба за Београд око 10.30. Навијачи путују у три аутобуса, уз полицијску пратњу. Очекује се да их на граници са Србијом преузме српска полиција, али и да део хрватских полицијаца остане у пратњи. Вечерњи лист на свом порталу наводи да су хрватски специјалци пре поласка детаљно прегледали и фотографисали навијаче, те да их прати десетак специјалаца. Део BBB навијача има, а део нема карте за вечерашњу полуфиналну утакмицу Европског рукометног првенства Хрватска-Србија, наводе медији. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 E, сада нека пусте и наше Делије, Гробаре и Фирмаше... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 хахахах... наивни хрватски навијачи...налепили готовину...или сомину...а Срби их бзв напали... 14:00 Jedan autobus navijača sa zagrebačkom registarskom oznakom također je vraćen s granice.13:00 Prema najnovjim informacijama pripadnici Torcide nešto prije 13 sati vraćeni su s graničnog prijelaza Bajakovo jer nisu imali ulaznice za utakmicu Hrvatske i Srbije u Beogradu. Radi se o jednom autobusu. Ostali pripadnici Torcide prešli su granicu; jedan autobus s navijačima te navijači koji su krenuli osobnim automobilima i kombinima. Podsjećamo da većina navijač koji su ušli u Srbiju nemaju ulaznice. 12:00 Doznajemo da dio Torcide ide južnim putem preko Zvornika. Prodružio im se i autobus Ultrasa iz Mostara. 11:45 Na putu su osim Boysa i Torcide navijači iz Mostara, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca, Zagreba... 09:00 Iz rukometnog saveza poručili su hrvatskim navijačima bez ulaznice da nemaju što tražiti u Beogradu. Mnogi misle drugačije i prema jutros primljenim informacijama navijači iz svih dijelova Hrvatske su i dalje u pokušaju da prijeđu srpsku granicu. U pokušaju, zato što su mjere na autoputu pojačane i rigorozne, a pretresi detaljni. Ulaznice za polufinale nemoguće je nabaviti legalnim putem. Kapacitet BeoArene smanjen je za pet tisuća mjesta, s čime su organizatori dodatno smanjili mogućnost da hrvatski navijači kupe ulaznicu za polufinale. Bad Blue Boysi ipak su se skupili, i njih 300-tinjak malo nakon podneva krenuli su za Beograd, Organizirali su autobuse, a mnogi idu i kombijima. Ulaznice većina od njih nema, dok neki tvrde da imaju vaučere. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ево шта ми је пре пар минута послао мој мали комшија (ово ће бити навијач, а не хулиган): Данас је дан сунцем обасјан, не игра Звезда ни Партизан, није важно шта нас дели дал' смо црвено- или црно-бели данас се само за једне навија мој тим се данас зове: СРБИЈА Михајло, Ignjatije and Dragi је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 п.с дали ме ова слика који сам поставио чини националистом, патриотомили шовинистом? ДОБРОДОШЛИ У СРБИЈУ ИМАМО ВОЈНИКЕ СА ПУШКАМА И ТЕНКОВЕ! ТРЕБА ДА НАС СЕ БОЈИТЕ ЈЕР СМО СПРЕМНИ ЗА РАТ!!!!! НАЈБОЉА МОГУЋА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Нисам за било какав конфликт, али да би нешто стекао, мораш да га освојиш, нико ти то неће предати. И то не важи само за ове ствари. Очигледно јеси. Али зато они могу да протерују Србе и узимају наше територије, без уговора, и без сагледавања да ли су нам тиме нанели увреду или нас ставили у опасност? Добро ишт а то мене брига? Наше територије? Ми као ниједну теориторију нисмо узели без уговора? Јел се испалти још један рат само да би сан фанатика био остварен да будемо уједињени са РС? Шта ће да имамо од тога? Апсолутно ништа. Јел ће боље да живимо? нећемо. Само ће да будемо сиромашнији, јаднији и вероватно разбуцани јер немамо услова за такве ствари. Да смо нека сила па и ајде да разумем вашу тежњу али ви изгледа не знате где је нама место војно данас после 90тих. А ни дипломатски. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Не, не... Ја мислим на праве навијаче... И ови што су најавили долазак из Загреба нису сви хулигани, али биће их... Само желим да издвојим ПРАВЕ навијаче... На њих сам мислио, не на максерице и остали турбо фолк... Мало сам можда конфузан, али мислим да ме капираш... Моравски стил... Капирам ја тебе само што крем већине јаких навијачких група чине криминалци и хулигани. Вође су углавном такве. Ево прво партизанових, шедовски хулигани, ирр хулигани, алкатраз хулигани. Ево звединих, кењаре хулигани, хијене хулигани, без страха хулигани, хероји хулигани. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ево шта је права шмекерица и зашто се ми разликујемо од хрвата ekstra Михајло, Anti Palma Crew, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 То је то... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Srbija_smesko Желе Зека and Михајло је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 п.с дали ме ова слика који сам поставио чини националистом, патриотомили шовинистом? Па, доклегод увлачиш туђе територије у територију Србије, није у реду. Црна Гора, Македонија и БиХ су државе које је Србија признала. Треба то поштовати. Видиш како боли када белосветски лицемери имају двоструке аршине - некоме поштују територијални интегритет а некоме не. Будимо бољи од њих. Бог је споран али достижан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Па, доклегод увлачиш туђе територије у територију Србије, није у реду. Црна Гора, Македонија и БиХ су државе које је Србија признала. Треба то поштовати. Видиш како боли када белосветски лицемери имају двоструке аршине - некоме поштују територијални интегритет а некоме не. Будимо бољи од њих. Бог је споран али достижан. Као што каже Владика Григорије-Херцеговина и Босна су српске земље.Исто и слично би се могло рећи и за све остале територије приказане на Михајловој мапи а које су сада ван Републике Србије. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Па, доклегод увлачиш туђе територије у територију Србије, није у реду. Црна Гора, Македонија и БиХ су државе које је Србија признала. Треба то поштовати. Видиш како боли када белосветски лицемери имају двоструке аршине - некоме поштују територијални интегритет а некоме не. Будимо бољи од њих. Бог је споран али достижан. Да.. а када тероторије добију отимањем од Србије као арбанас на КиМу... шта са тим? зашто арбанасиам нећемо да дамо...Србије а стару Србју, Херцегову, Његошеву, Далмацију и Тврткову Србију дадосмо... по чемо и ко то у име Срба из ових крајева рече да је то туђе? па пре Београд није Србија од Дубровника, Книна, Подгорице и Скопља Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Да.. а када тероторије добију отимањем од Србије као арбанас на КиМу... шта са тим? зашто арбанасиам нећемо да дамо...Србије а стару Србју, Херцегову, Његошеву, Далмацију и Тврткову Србију дадосмо... по чемо и ко то у име Срба из ових крајева рече да је то туђе? па пре Београд није Србија од Дубровника, Книна, Подгорице и Скопља Коју Стару Србију? Хоћемо ли по тој логици да тражимо и Цариград? Ту је некада била граница Душанове Србије. Оканимо се више тих бесмислица. Не заборави да је Србија у време Кнеза Лазара била сведена са три мора на три поморавља. Како се рађамо, нисмо далеко од такве Србије. Како рече блаженопочивши Патријарх Павле, чије стадо оног и планина. Памет у главу братијо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука