Jump to content

Je l se sećate...

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

je l se sećate napada onih likova koje je semberac aktivirao

Trio varikina - izbeljivači? :D Ha,kako se ne bi sećali.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Đevojke, sećate li se Kapetana greengrin greengrin greengrin ?

Ah...moj ljubimac beše ,simpatičan mladić starece

Mada mislim da je Leni ostao u dubljem sećanju.A i Oglu. :10900:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Данима се овде водила љута битка... смор...

...da, aonda je cika popa obrisao budalastine. Secam se da nesto nisam bio na netu tih dana i kada sam se vratio bi je haos. Probleme smo resili za pola sata. Sa takvima ne treba puno razgovarati. Zapravo, oni i nisu dosli da razgovaraju.
Подели на овим сајтовима

Jeste,i to onako potrajalo baš.Neki " ljubitelj " žena,sve bi nas obukao u feredžu i džak sa sve cokulama na nogama girl_smiley Sablažnjiv lik bejaše :D

Подели на овим сајтовима

Jeste,i to onako potrajalo baš.Neki " ljubitelj " žena,sve bi nas obukao u feredžu i džak sa sve cokulama na nogama girl_smiley Sablažnjiv lik bejaše :D

Ma lujka od coveka greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Сећам се кад смо дочекивали Нову 2010. г. Чини ми се да је Алефшин поставио тему (игру) АСОЦИЈАЦИЈЕ.

Сећам се како смо се блесавили као клинци. Отац Иван је помињао своју наставницу Душ(м)анку, и предложио да поставимо слике из детињства.

Сећам се Женског кутка,где смо се скупљале и ћеретале свашта нешто , и сећам се када је Моцарт право из некаквих тешких, мушких, расправа на неким теолошким темама свратио код нас, и прокоментарисао, како је ту топло и пријатно. Личио ми је на некаквог ратника који се после битака, израњављен и уморан, свраћа у свој дом да се окрепи пре нових бојева.

Сећам се мнооооогих старих чланова: Светлане, Изиде (била је јединствена, и недостаје ми), Лазарице, Ништавила (јел он, беше, имао за аватар слику неког ненормално дебелог пса?), Хајдегути Нандора (?), Деде, Николе и Ћуприје, МИЛЕВЕ наше нежне, ..............

Моцарте, шта ти је требала ова тема ?! :10500: Сад сам се сва расентименталисала :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Први Сабор је био незабораван... Мени је било супер, тада сам лично упознао Меду, Изиду, Алефа, Рибара (где ли је сада?), целу ту прву екипу која је била, Деду сам упознао мало пре тога.... Све у свему било је изузетно лепо...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...