Дејан Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 јел се сјећате Чеје многобанованог sHa_sarcasticlol Ne prizviaj ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 je l se sećate napada onih likova koje je semberac aktivirao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Трапа је сада јеромонах Лепо 0442_feel Питала сам се шта је са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 je l se sećate napada onih likova koje je semberac aktivirao Trio varikina - izbeljivači? Ha,kako se ne bi sećali. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Данима се овде водила љута битка... смор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Đevojke, sećate li se Kapetana greengrin greengrin greengrin ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Đevojke, sećate li se Kapetana greengrin greengrin greengrin ? Ah...moj ljubimac beše ,simpatičan mladić stareceMada mislim da je Leni ostao u dubljem sećanju.A i Oglu. :10900: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Ah...moj ljubimac beše ,simpatičan mladić starece Mada mislim da je Leni ostao u dubljem sećanju.A i Oglu. Mas' nam vadio greengrin greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Hah, kako ne. Mozda on u sustini i nije los lik, ko ce mu ga znati. Ja sam tih dana bila extremno lose volje, pa mi je bas dobrodosao (sto i nije pohvalno, ali sta da se radi). A jos sam prilicno birala reci i suzdrzavala se . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Данима се овде водила љута битка... смор... ...da, aonda je cika popa obrisao budalastine. Secam se da nesto nisam bio na netu tih dana i kada sam se vratio bi je haos. Probleme smo resili za pola sata. Sa takvima ne treba puno razgovarati. Zapravo, oni i nisu dosli da razgovaraju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Jeste,i to onako potrajalo baš.Neki " ljubitelj " žena,sve bi nas obukao u feredžu i džak sa sve cokulama na nogama Sablažnjiv lik bejaše “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 јел се сјећате Чеје многобанованог sHa_sarcasticlol On je pobednik svih vremena. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Jeste,i to onako potrajalo baš.Neki " ljubitelj " žena,sve bi nas obukao u feredžu i džak sa sve cokulama na nogama Sablažnjiv lik bejaše Ma lujka od coveka greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Сећам се кад смо дочекивали Нову 2010. г. Чини ми се да је Алефшин поставио тему (игру) АСОЦИЈАЦИЈЕ. Сећам се како смо се блесавили као клинци. Отац Иван је помињао своју наставницу Душ(м)анку, и предложио да поставимо слике из детињства. Сећам се Женског кутка,где смо се скупљале и ћеретале свашта нешто , и сећам се када је Моцарт право из некаквих тешких, мушких, расправа на неким теолошким темама свратио код нас, и прокоментарисао, како је ту топло и пријатно. Личио ми је на некаквог ратника који се после битака, израњављен и уморан, свраћа у свој дом да се окрепи пре нових бојева. Сећам се мнооооогих старих чланова: Светлане, Изиде (била је јединствена, и недостаје ми), Лазарице, Ништавила (јел он, беше, имао за аватар слику неког ненормално дебелог пса?), Хајдегути Нандора (?), Деде, Николе и Ћуприје, МИЛЕВЕ наше нежне, .............. Моцарте, шта ти је требала ова тема ?! :10500: Сад сам се сва расентименталисала БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Први Сабор је био незабораван... Мени је било супер, тада сам лично упознао Меду, Изиду, Алефа, Рибара (где ли је сада?), целу ту прву екипу која је била, Деду сам упознао мало пре тога.... Све у свему било је изузетно лепо... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука