Драган orthodox Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 "SAJT U PRIPREMI" Шта мислите o идејама које су заступљене на сајту "Просветитељство" ? људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Maximilien François Marie Isidore de Robespierre⇒Paul Heinrich Dietrich (Paul-Henri Thiry, Baron d'Holbach) "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 исте оне које су нас убациле у светске ратова... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 То је сајт једног адвентисте ког су чак и они избацили због фанатизма и неких других ствари које нису за форум... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
branimirpn Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ako smo stigli da raspravljamo o PROSVETITELJSTVU, onda sa nama nesto debelo nije u redu. Ta stvar je resena pre par vekova u civilizovanom svetu. Mada ima nekih koji tvrde (sa pravom, ja mislim) da smo mi Srbi sticajem istorijskih nedaca preskocili humanizam i renesansu. Cisto religijski gledano, povezivanje vere i nacije nema smisla. Mada, iskustveno, ja licno ne bih iskljucio genetiku. Sve u svemu dajem podrsku sajtu. P.S. Izrazavam iskreno zaljenje zbog smrti prog.dr Radovana Bigovica. Gospodin u svakom pozitivnom smislu te reci. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јул 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 http://enlite.org/prokletstvo_nacije.pdf људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Ако се не варам, тај адвентиста Милош Богдановић је сам просуо небројене антипросветитељске будалаштине, па ми није јасно какво тачно он просветитељство брани... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Не могу да коментаришем књигу јер је нисам читао и не пада ми на памет, али о аутору знам по нешто и не би препоручио никоме да чита. Ако и напише нешто што звучи паметно, то је само у сврху да изведе неки тотално погрешан закључак. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Шта мислите о тврдњама у овом предавању? људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Мај 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Август 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2013 http://www.svetlost.org/tekstovi.htm људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука