Дејан Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Predsednik Federacije Bosne i Hercegovine Živko Budimir pomilovao je nekadašnjeg komandanta muslimanske vojske u Srebrenici Nasera Orića i ukinuo mu uslovnu kaznu od četiri godine zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja i municije, prenosi Radio Televizija Republike Srpske (RTRS). Može ponovo da nosi oružje bez straha od kazne: Naser Orić, ratni komandant Srebrenice Budimir je tako omogućio Oriću da ponovo nosi oružje bez straha da će završiti iza rešetaka, s obzirom da je uslovna kazna predviđala da, ako "okrivljeni" ponovi krivično delo, odmah ide u zatvor, piše "Pres Republika Srpska", a prenosi RTRS. Uz Orića, Budimir je pomilovao još nekoliko zatvorenika, među kojima su i ubice, pljačkaši i seksualni prestupnici, piše Pres RS. Obrazlažući odluku, Budimir je rekao da su svi pomilovani u potpunosti rehabilitovani i da "ne predstavljaju nikakvu opasnost za društvo". Član Odbora Narodne skupštine RS za pravosuđe Nenad Baštinac kaže da pomilovanje ratnog komandanta u Srebrenici govori o pravoj prirodi vlasti u Federaciji BiH i da se takvom odlukom šalje ružna poruka žrtvama svih zločina u kojima je učestvovao Orić. Ratni komandant srebreničkim muslimana, kojem je zbog ratnog zločina bilo suđeno u Haškom tribunalu gde je proglašen nevinim, osuđen je u junu 2009. godine u sarajevskom opštinskom sudu na dve godine zatvora. Godinu dana kasnije ta odluka je preinačena na četiri godine uslovno. IZVOR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Sta se ovo desava sa predsednicima u poslednje vreme.Malo vremena prodje pa se desi neko milovanje. Kada ce naseg Shekita neko da pomiluje .A, pa sad sam se setio Seselj je srbin,oprostite. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Uz Orića, Budimir je pomilovao još nekoliko zatvorenika, među kojima su i ubice, pljačkaši i seksualni prestupnici Све нека фина господа... Страшно! Па је после Српска "проблематична"... Ај Србољубе да видимо шта ћеш сада да напишеш... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ужас...и још један доказ...са ким нас терају да живимо... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 "ДОБРОВОЉАЧКА" ДОВЕЛА У ПИТАЊЕ ФОРМИРАЊЕ СМ-а Савез независних социјалдемократа ће свој став, у вези са наставком процеса који се односи на формирање Савјета министара и остала спорна питања у БиХ, дефинисати након разговора са СДС-ом у свјетлу дешавања која се односе на случај "Добровољачка", изјавио је, у интервјуу за РТРС, предсједник Републике Српске и лидер СНСД - а, Милорад Додик. Инфо 19:39 | 19/01/2012 Видео Извор: РТРС "Мислим да се то питање треба посматрати кроз призму одлуке у Доборовољачкој,јер је то власт на нивоу БиХ,такав однос према злочинима над Србима је недопустив", рекао је Додик. Из СДС-а је најављено да ће предложити да Народна скупштина Републике Српске одмах реактивира одлуку о провођењу референдума и врати надлежности из области судства на ниво Републике Српске „Могуће је да дође у питање и само формирање Савјета министара БиХ иако је оно већ договорено,реакције које долазе из Сарајева послије доношења одлуке о престанку истраге у случају Добровољачка убјеђују нас да би тај процес могао бити продужен и да би могли доћи у много тежу кризу“, рекао је предсједник СДС-а, Младен Босић. Ђ.В. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Па Будимир отворено подржава усташтво,ваљда је и логично што је Орића помиловао. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Koliko ceo balkan nije imun na politicke veze uticaje i slichno. Svu se okrecu jedna te ista sranja.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ma to je užas ali za sve su krivi opet neki "Srbi" pa taj se tip slobodno šeta po Beogradu, kada sam ga video "zapanjio" sam se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ma to je užas ali za sve su krivi opet neki "Srbi" pa taj se tip slobodno šeta po Beogradu, kada sam ga video "zapanjio" sam se! Ne ganja ga nijedan srpski sud nizasta, za ratne zlocine je oslobodjen nema dokaza da je u ratu radio ista sto bi moglo da se cini ratnim zlocinom tako da....slobodan je da se seta gde god hoce dok ne krsi zakon. Meni je veci problem sto se seta u Big gde je prekrsio zakon - doduse ne mnogo jako ali opet prekrsio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ne ganja ga nijedan srpski sud nizasta, za ratne zlocine je oslobodjen nema dokaza da je u ratu radio ista sto bi moglo da se cini ratnim zlocinom tako da....slobodan je da se seta gde god hoce dok ne krsi zakon.Meni je veci problem sto se seta u Big gde je prekrsio zakon - doduse ne mnogo jako ali opet prekrsio Otkud ti sad znas da nema dokaza? Jel ti znas da su i svedoci bili dovedeni protiv Orlica ali da ih Monsinjor nije pustio da svedoce, i ako su bili Bosnjaci po nacionalnosti. Jel znas da je Veritas poslao Hagu preko 2000 dokumenata o Orlicu, u obliku snimaka, svedocenja, izjava pa cak i uvidjaja sa strane Finskih strucnjaka i opet nista. Ti mislis da puno znas, ali izgleda samo sa TV prenosa. Pitaj Chris Walkena bivseg branioca Siljivicanina po pitanju Orica pa ces se iznenaditi sta covek ima da kaze. Ali naravno sve je to samo Srpska paranoja........ Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Насер Орић је осведочени кољач кога би требало, да истинског закона за ратне злочне има и да није селективан према политичко - националној подобности, осудити на 2 доживотне робије. Михајло and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Otkud ti sad znas da nema dokaza? Jel ti znas da su i svedoci bili dovedeni protiv Orlica ali da ih Monsinjor nije pustio da svedoce, i ako su bili Bosnjaci po nacionalnosti. Jel znas da je Veritas poslao Hagu preko 2000 dokumenata o Orlicu, u obliku snimaka, svedocenja, izjava pa cak i uvidjaja sa strane Finskih strucnjaka i opet nista. pregledao sam sluchaj u hagu malo. A otkud ti znas hza te dokumente i ta svedocenja? posto mene optuzujes, za ovo: Ti mislis da puno znas, ali izgleda samo sa TV prenosa. Zasto bi Ante Gotovinu osudili a Oricu namestili da nije kriv? Prvo sto nema nikakve logije, drugo sto me savrsheno ne cude takve price u Srbiji jer SVI SRBI SU NEVINI a SVI OSTALI SU KRIVI. Mozda i jeste kriv za nesto ali ja kada sam cituckao o sluchaju nisa mvideo nikakve jake dokaze za to. Pitaj Chris Walkena bivseg branioca Siljivicanina po pitanju Orica Ne verujem advokatima njima je u interesu njihov klijent . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Zasto bi Ante Gotovinu osudili a Oricu namestili da nije kriv?Prvo sto nema nikakve logije, drugo sto me savrsheno ne cude takve price u Srbiji jer SVI SRBI SU NEVINI a SVI OSTALI SU KRIVI. Zato sto je Gotovina politicki osudjen, jer iza Gotovine su stajali Mesic i Vladimir Seks koji su dali naredjenja za Oluju. A eto ja cu biti prvi srbin koji ce reci Ante Gotovina je nevin covek. SVI SRBI SU NEVINI a SVI OSTALI SU KRIV Ovakve budalastine stvarno nemogu da komentarisem. Otkud znam pitas se , pa eto ja nezivim u Nisu. Nisam ja tu da tebe ubedjujem dali je neko nevin ili kriv ali nemogu da dopustim da pricas price jer i drugi ljudi koji su neupuceni u desavanja u Tribunalu citaj ovaj sajt. Ako si u Beogradu svrati malo do Veritasa pa ih pitaj sta su poslali u Hag. Михајло and suza је реаговао/ла на ово 2 Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Zato sto je Gotovina politicki osudjen, jer iza Gotovine su stajali Mesic i Vladimir Seks koji su dali naredjenja za Oluju. A eto ja cu biti prvi srbin koji ce reci Ante Gotovina je nevin covek. Ovakve budalastine stvarno nemogu da komentarisem. Otkud znam pitas se , pa eto ja nezivim u Nisu. Nisam ja tu da tebe ubedjujem dali je neko nevin ili kriv ali nemogu da dopustim da pricas price jer i drugi ljudi koji su neupuceni u desavanja u Tribunalu citaj ovaj sajt. Ako si u Beogradu svrati malo do Veritasa pa ih pitaj sta su poslali u Hag. Gorovina je kriv i zato postoji presuda . Naredbu za Oluju nije izdao Mesic i Seks vec F. Tudjman na Brionima ,sa najvisim vojnim vrhom Hrvatske. Istomisljenike da je Gotovina nevin mozes da potrazis u Splitu i sa njima da protestujes protiv nepravednog suda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Gorovina je kriv i zato postoji presuda . Naredbu za Oluju nije izdao Mesic i Seks vec F. Tudjman na Brionima ,sa najvisim vojnim vrhom Hrvatske. Istomisljenike da je Gotovina nevin mozes da potrazis u Splitu i sa njima da protestujes protiv nepravednog suda Ajde molim te mani me ti tvojih B92 demagogija i prodaj ih nekom drugom. Imas snimak za koji se Stipe Mesic optuzuje da predao Haskom Trbunalu gde kao Tudjman daje naradjenje ali se dobro zna da iza svega stoje Vladimir Seks i Mesic. Tudjmam je samo potvrdio ono sto je Seks skuvao. Zato sada Amnesti tera Seksa a Mesic je sebi napravio dobar dil isto kao i Orlic. Ali opet samo se ti drzi Natase i B92, sva istina lezi u tome. U buduce mene zaobidji jer ovo je zadnji put da trosim vreme na trola koji na forumu iskljucivo troluje teme sa politickom pozadinom. Михајло је реаговао/ла на ово 1 Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука