Jump to content

Predsednik Federacije BiH pomilovao Nasera Orića

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ajde molim te mani me ti tvojih B92 demagogija i prodaj ih nekom drugom. Imas snimak za koji se Stipe Mesic optuzuje da predao Haskom Trbunalu gde kao Tudjman daje naradjenje ali se dobro zna da iza svega stoje Vladimir Seks i Mesic. Tudjmam je samo potvrdio ono sto je Seks skuvao.

Zato sada Amnesti tera Seksa a Mesic je sebi napravio dobar dil isto kao i Orlic.

Ali opet samo se ti drzi Natase i B92, sva istina lezi u tome.

U buduce mene zaobidji jer ovo je zadnji put da trosim vreme na trola koji na forumu iskljucivo troluje teme sa politickom pozadinom.

Kao prvo ,ti tvrdis da je A. Gotovina nevino osudjen ,sto tebi mrski B92i N. Kandic ni u primislima nisu zastupali. Zato ti jos jednom toplo preporucujem da se prikljucis braniteljima u Splitu da zajedno protestujete protiv nepravde koja se cini u Hagu. Da je lokalni politicar V. Seks bio taj koji je naredio Oluju je u najmanju ruku besmislica koja ne zasluzuje komentar. To su tvoje konstrukcije za koje samo ti znas kako si dosao do njih. Umisljas da mi je jedini izvor informacija N. Kandic i B92 / koji mi se sve manje dopada, po mom ukusu sve naklonjeniji rezimu/ vec mi je izvor informisanja daleko siri. Budi siguran da tebe i tvoja pisanija necu da zaobidjem ako smatram da su pisanija koja zasluzuju komentar. Ti si taj koji je temu N. Orica povezao sa "nevinim" A. Gotovinom koga je osudio nepravedni sud u Hagu. Vodi racuna da ne trosis vreme, odluka je na tebi. ps; javi se braniteljima da imaju tvoju podrsku.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...