Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Himna Srema zaista je lepa pesmica звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 А да ли вам је познато да наши Хоповски монаси производе пелинковац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Е то је та тамбурица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 А да ли вам је познато да наши Хоповски монаси производе пелинковац? taj podatak mi nije poznat ali mi poznat da ga dosta vole šalu na stranu , nije mi poznato - da znam kada odem tamo da potrašim - sve što je domaće i prirodno - prelepo i zdravo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Е то је та тамбурица moje tri prelepe mlade godine provedene uz tamburicu - ovu pesmu često poslušam inače nisam sremac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Е па онда ми је задовољство што се сада зна То је тај чувени Старохоповски горки Феноменалан... Монаси из Старог Хопова га управо производе... Потпуно природно и изванредно... Добио је и сертификат тако да се може наћи у продавницама чак и у апотекама као лековито средство Одличан и оригиналан изглед амбалаже... Мада мислим да ће нешто мењати по питању тога... Може да се купи и у манастиру како у Старом тако и у Новом Па ко воли нек изволи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 У којем месту се боравили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Obavezno moram da kupim i da probam njihove travke pobrljavke 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 У којем месту се боравили? U Sremskim Karlovcima , tamo sam završio srednju školu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 ОБАВЕЗНО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Дибно... Карловци су заиста прелепо место... Она дивна црква у центру места... Ја сам недавно била у ресторану на Дунаву, феноменално... У летње доба поготово... Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 da,da... dosta se izmenio - prolepšao tako i treba istorijski grad , grad duhovnosti i mešovite kulture. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Да. Вероватно сте били некада тамо и за време Грожђебала, прелепе манифестације... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Kako da ne , sve mi poznato - na sva dešavanja što je bilo za te godine dok sam tamo bio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 А да ли вам је познато да наши Хоповски монаси производе пелинковац? Probao sam Pelinkovac i mnogo je dobar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука