Jump to content

Манастир Старо Хопово на Фрушкој Гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Наравно да јесу... О. Јустин је пост дипломским студијама у Грчкој, а Клеопа је тренутно у Румунији у граду Јаши, такође на пост дипломским студијама... ја сам толико информисана... Сада тренутно бораве о. Атанасије и о. Ефросин

:)

da,da sad su njih dvojica.

Подели на овим сајтовима

Наравно да јесу... О. Јустин је пост дипломским студијама у Грчкој, а Клеопа је тренутно у Румунији у граду Јаши, такође на пост дипломским студијама... ја сам толико информисана... Сада тренутно бораве о. Атанасије и о. Ефросин

:)

Bio sam i ja jednom u manastiru.

Sedeli smo u šumi sa o.Efrosinom baš baš dugo pričali.

Bilo je predivno duhovno iskustvo :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

Bio sam i ja jednom u manastiru.

Sedeli smo u šumi sa o.Efrosinom baš baš dugo pričali.

Bilo je predivno duhovno iskustvo :D

Красно... Баш ми је драго ... Садашњи монаси су моји тј кућни пријатељи моме дому... :)

lepo , lepo ...

jednom sam bio i zaista mi bilo prelepo kod njih.

Подели на овим сајтовима

Са њима је увек пријатно... Ма где се налазили... У понедељак су ми били на крсној слави, тада сам их последњи пут видела, и пуно ми је срце због тога :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Звоник је готов, или му мало фали, сада се не разумем али углавном је при крају... Конаци почињу да се раде на пролеће, чим мало отопли... :)

slava3 baš mi drago da čujem.

Prelep manastir i prelep kraj.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Са њима је увек пријатно... Ма где се налазили... У понедељак су ми били на крсној слави, тада сам их последњи пут видела, и пуно ми је срце због тога :)

Kako je u Novom Hopovu ?

Подели на овим сајтовима

У Новом Хопову давно нисам била, увек ме нешто повуче ка Старом :) Имали су једног младог монаха, који се сада скоро пребацио у манастир Крушедол... То је све што знам а да је најсвежије :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...