Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Наравно да јесу... О. Јустин је пост дипломским студијама у Грчкој, а Клеопа је тренутно у Румунији у граду Јаши, такође на пост дипломским студијама... ја сам толико информисана... Сада тренутно бораве о. Атанасије и о. Ефросин da,da sad su njih dvojica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Manastirska crkva je prelepa - mala i sve je prelepo skockano u njoj. Jel su uradili zvonik? Dal je započet novi konak? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Наравно да јесу... О. Јустин је пост дипломским студијама у Грчкој, а Клеопа је тренутно у Румунији у граду Јаши, такође на пост дипломским студијама... ја сам толико информисана... Сада тренутно бораве о. Атанасије и о. Ефросин Bio sam i ja jednom u manastiru.Sedeli smo u šumi sa o.Efrosinom baš baš dugo pričali. Bilo je predivno duhovno iskustvo звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Красно... Баш ми је драго ... Садашњи монаси су моји тј кућни пријатељи моме дому... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Звоник је готов, или му мало фали, сада се не разумем али углавном је при крају... Конаци почињу да се раде на пролеће, чим мало отопли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Bio sam i ja jednom u manastiru. Sedeli smo u šumi sa o.Efrosinom baš baš dugo pričali. Bilo je predivno duhovno iskustvo Красно... Баш ми је драго ... Садашњи монаси су моји тј кућни пријатељи моме дому... lepo , lepo ... jednom sam bio i zaista mi bilo prelepo kod njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Са њима је увек пријатно... Ма где се налазили... У понедељак су ми били на крсној слави, тада сам их последњи пут видела, и пуно ми је срце због тога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Звоник је готов, или му мало фали, сада се не разумем али углавном је при крају... Конаци почињу да се раде на пролеће, чим мало отопли... slava3 baš mi drago da čujem. Prelep manastir i prelep kraj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Са њима је увек пријатно... Ма где се налазили... У понедељак су ми били на крсној слави, тада сам их последњи пут видела, и пуно ми је срце због тога Kako je u Novom Hopovu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Да, сви кажу да ми сремци и наш крај зрачи неком позитивном енергијом... Хајде да верујемо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 U Novom Hopovu sam više puta bio ali Staro Hopovo mi nešto poseban - šta znam možda grešim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 У Новом Хопову давно нисам била, увек ме нешто повуче ка Старом Имали су једног младог монаха, који се сада скоро пребацио у манастир Крушедол... То је све што знам а да је најсвежије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Да, сви кажу да ми сремци и наш крај зрачи неком позитивном енергијом... Хајде да верујемо verovatno tako bio sam tri godinice u Sremu te mi malkec poznat sremački narod Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Такође. Слажем се. Старо Хопово је заиста нешто посебно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra Написано Јануар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Срем, Срем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука