DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ej Iuris, ja sam skroz zaboravio na ovaj spot kad se ovaj retard izivljava, izvinjavam se i povlacim rec za sve sto sam rekao, ovaj sto tako sadisticki tuce je teski zlotvor i naravski za svaku osudu a to sto si dobro primetio i jeste problem mnogih ljudi ovde na forumu, sto hipnotisano klimaju glavom na sve sto kaze neko crkveno lice, pa cak i kad nije istina mnogi slepo prihvataju sta se kaze, to se vec granici sa idolopoklonstvom i veze nema sa poslusnoscu... Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ej Iuris, ja sam skroz zaboravio na ovaj spot kad se ovaj retard izivljava, izvinjavam se i povlacim rec za sve sto sam rekao, ovaj sto tako sadisticki tuce je teski zlotvor i naravski za svaku osudu A vidis dyno po gospi Nini i Gospi ciji sam nik zaboravio on je dobri hriscanin, mucenik, koji spasava ove od demonskih kandzi tim batinama. On ima bezgranicnu ljubav prema njima. Pa mi kazi posle dyno, kako da bude ravnodusan kada ljudi izjave tako nesto? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ne znam za bajkera, kazem za onog kostolomca Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 A vidis dyno po gospi Nini i Gospi ciji sam nik zaboravio on je dobri hriscanin, mucenik, koji spasava ove od demonskih kandzi tim batinama. On ima bezgranicnu ljubav prema njima. Pa mi kazi posle dyno, kako da bude ravnodusan kada ljudi izjave tako nesto? Nemoj tako Juris, batina je iz raja izasla greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Sta bi ovoj preporucili? Lopatu za sahranu? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ne znam za bajkera, kazem za onog kostolomca Bajker je placao kostolomca, uz to ima i kada je bajker udarao. Prvo je tvrdio da nema pojma o cemu se radi i da on to nije odoborio a onda je isplivao snimak i kad on bije. Mogu da ti ga iskopiram ali nije dobor za zeludac. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Sta bi ovoj preporucili? Lopatu za sahranu? A sto mora ista da joj preporucujemo? Kakve ja veze ima sa njom? sta sad treba da se slozim da treba da je biju i da joj uteruju strah? Uz to pitanje koliko je efektivno to sto ce da rade? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Bajker je placao kostolomca, uz to ima i kada je bajker udarao. Prvo je tvrdio da nema pojma o cemu se radi i da on to nije odoborio a onda je isplivao snimak i kad on bije. Mogu da ti ga iskopiram ali nije dobor za zeludac. to sam gledo i nije mi se cinilo strasno, ali ovo sa bezumnikom jeste... a dobro pazi, bajker je izlecio mnoge tu nema price, a sad dal je znao kako onaj siledzija bije to ne znamo, mozda mu je rekao rokaj lopatom, a ovaj iskoristio momenat pa se zaneo i prepustio djavolu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Izmedju igle i lopate pre bih izabrao lopatu.Boli i jedno i drugo,ali..... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 A sto mora ista da joj preporucujemo? Kakve ja veze ima sa njom? sta sad treba da se slozim da treba da je biju i da joj uteruju strah? Uz to pitanje koliko je efektivno to sto ce da rade? A sta mislis kada bi mogli da pitaju onu devojku levo, u godinama one devojke desno, da li bi onu desnu menjala za koju "lopatu" po guzi, sta mislis sta bi izabrala? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Najbolje bi bilo, fino demokratski, pustiti da se ljudi na miru drogiraju, deliti im besplatne špriceve i sve što im treba. U stvari, najbolje bi bilo da država preuzme taj biznis. Pa što da to bude crno tržište? Zamisli koliko poljoprivrednika bi živnulo, pa porez, pa zaposliš ljude na preradi, pakovanju, distribuciji, a i zapad bi nas voleo. Eh gde bi nam bio kraj? Na kraju krajeva, manje bi narkomana pribegavalo kriminalu i ne bi radili ništa nelegalno time što poseduju narkotike, a i cene bi bile pristupačnije. 0403_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Гади ми се овај снимак.Испред Икона да деле дисциплинске лекције,каква изопаченост??? Ипак,верујем,да отац Бранислав није ни знао за ово,да није био ту у време дешавања.Ко зна како они између себе функционишу,ипак ми гледамо овај снимак са једне дистанце непознавања ситуације унутар самога кампа међу наркоманима. Свеједно,снимак је гадљив и грозан али још је грозније када наркоман туче непокретну мајку јер нема пара да му да али то нико не снима....Да да Бог да се ова пошаст умањи. NinaD је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 A sta mislis kada bi mogli da pitaju onu devojku levo, u godinama one devojke desno, da li bi onu desnu menjala za koju "lopatu" po guzi, sta mislis sta bi izabrala? I to sad opravdava da ti bijes nekog i sutiras u glavu i lopatas? Ajde bre mani me .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 A sta mislis kada bi mogli da pitaju onu devojku levo, u godinama one devojke desno, da li bi onu desnu menjala za koju "lopatu" po guzi, sta mislis sta bi izabrala? I to sad opravdava da ti bijes nekog i sutiras u glavu i lopatas? Ajde bre mani me .... I to sve zasnivas na spekulaciji STA MI PRETPOSTAVLJAMO DA BI ONA IZABRALA. ja smem da potpisem da bi cecina njih izabrala ONO. Jer su lopatasi na prvom mestu i razlog zasto se oni drogiraju vecina njih hoce da pobegne od takvih imbecilnosti u svetu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 a dobro pazi, bajker je izlecio mnoge tu nema price, a sad dal je znao kako onaj siledzija bije to ne znamo, mozda mu je rekao rokaj lopatom, a ovaj iskoristio momenat pa se zaneo i prepustio djavolu Znamo, zato sto je sam prisutan na klipovima i SAM onako bije lopatom, koji ti deo kod toga ne vidis ili neces da vidis? I da ima prica koliko je izleceno, hajde dajte mi podatke da vidim? Najbolje bi bilo, fino demokratski, pustiti da se ljudi na miru drogiraju, deliti im besplatne špriceve i sve što im treba. Naravno jer tu drugo nemas pravo. Isto ka osto nemas pravo nekom da zabranis da uzima cijanid da bude psihopata ili nesto drugo. Get over it. Ипак,верујем,да отац Бранислав није ни знао за ово,да није био ту у време дешавања.Ко зна како они између себе функционишу,ипак ми гледамо овај снимак са једне дистанце непознавања ситуације унутар самога кампа међу наркоманима. Ipak verujem da volite da stavljate ruzicaste nocare kada je pripadnik vaseg plemena u "igri" Nazalsot valentina taj branislav ne da je znao nego je i sam ucestvovao u batinjanju ima snimak i za to: http://www.ludidokum...crnoj-reci.html I znas hsta je najgore? NIKO NIJE UHAPSEn, NIKO NIJE PROCESUIRAN, NIKO NIJE PITAO PSIHOLOGE JEL TO OK, UOPSTE NIJE BILA NIKAKVA DISKUSIJA O TOME SVE SE BACILO POD TEPIH I JOSH MI OVDE NINA I ZELJKO I OVA TRECA ORPAVDAVAJU I NAZIVAJU OVOG SADISTU - MUCENIKOM> oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука