Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Sta mislite, da spojimo ove dve teme? https://www.pouke.org...derland__st__24 i ja se slažem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Jao i ja mnogo volim vozice... imam neke od ranije, stoje mi kod drugara godinama, moracu da ih uzmem... A ovaj prilog iz Hamburga smo bas skoro imali... odlicno je napravljeno!... xexexexeexeeeee joooooooj nama bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Spojeno, i doteran naslov... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Hvala Obi likefaceeeeeeee obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 xexexexeexeeeee joooooooj nama bliss jeeee E, imam 2 kompleta od Mehanotehnike, jedva cekam da ih uzmem... ^-^ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 blago tebi , uvek sam sanjao za tako nešto xexexexeeeee.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 slatka mala cicamaca xexexexeeeee... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 zeka peka xixixixixi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 "Dzinovski zeka-cudoviste blokirao je prugu, brzo pozovite vlasti!" 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Ево и за нас девојчице понешто - детаљи куће за луткице у Барби стилу. Како сам само жудела за овим играчкама, ееееехххххх...... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука