Гости Guest Написано Новембар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 У Грузију ће из Индије доставити мошти свете царице Кетеван Из Индије у Грузију доставиће свете мошти благовјерне великомученице Кетеван, царице Кахетије. У Мухрани ће бити подигнути катедрални саборни храм у част свете царице, манастирске келије и трпезарија, као и резиденција аерхиепископа, саопштава IPN позивајући се на аутора идеје Александра Бичиашвили. Према његовим ријечима, започела је изградња саборног храма. „И мошти свете царице биће пренијете ускоро, конкретно вријеме није познато. Мошти ћемо добити бесплатно. Раније је патријарх говорио о крупној суми. Не знам, вјероватно се царица Кетеван помолила и помогла да их добијемо бесплатно“, казао је Александар Бичиашвили, позивајући се на агенцију. Са руског: Марија Живковић Извор: Православие.ру Пг је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Царство му небеско. http://srbinaokup.info/?p=94679 Упокојио се велики подвижник и ревносни служитељ Цркве Православне, архимандрит Лазар Абашидзе. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Август 13, 2021 Пријави Подели Написано Август 13, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука