zlata Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 zakopaj se zenoooo Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Jel neko bio na njenom koncertu gde peva uzivo? Па нисмо дошли овде да се вређамо. anajrim, nishizawa, Anti Palma Crew and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Па нисмо дошли овде да се вређамо. ja pitam, posto nisam njen fan, pomislih mozda ima neko na forumu pa nije lose da priupitam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ja pitam, posto nisam njen fan, pomislih mozda ima neko na forumu pa nije lose da priupitam Могуће - неки људи немају бубне опне. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 jedino sto mi se kod nje svidja je stil oblacenja, mada i tu nekada zastrani... sve ostalo je skrnavljenje... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Популарност различитих јавних личности представља својеврсно огледало друштва у коме живимо. Некада није лоше имати то огледало... obi-wan, nishizawa and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 zakopaj se zenoooo не би прошла ни у првих 50 у Првом гласу Србије. sHa_sarcasticlol Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 не би прошла ни у првих 50 у Првом гласу Србије. sHa_sarcasticlol ma ona bi zavrsila u onom smesnom delu ekipe.. http://www.youtube.com/watch?v=q6okFSpXtd0 Karleusa: Stefan, moj najbolji drugar,Stefan... :0104_cheesy: Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ali najjače od svega u dvouglu je... opišite muzičku scenU Srbije jednim pridevom... a ona kaže... DNO LOL LOL LOL LOL LOL obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 http://vodpod.com/watch/514114-jelena-karleusa-tihi-ubica-studio "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 http://vodpod.com/wa...hi-ubica-studio sokiran sokiran sokiran shok shok shok није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 http://vodpod.com/wa...hi-ubica-studio ој туго јесења Који посао имају монтажери да после среде да ово звучи "прихватљиво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Nek prica sta hoce, njena stvar i to je to. Ja bih se ozbiljno zabrinuo za sebe kad bi ovo moglo da me i najmanje isprovocira. Boba and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ali najjače od svega u dvouglu je... opišite muzičku scenU Srbije jednim pridevom... a ona kaže... DNO LOL LOL LOL LOL LOL do kraja sam vrištao a najjače je što do te mere lupa da je reći za ovo- glupost, kompliment Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 (измењено) Nek prica sta hoce, njena stvar i to je to. Ja bih se ozbiljno zabrinuo za sebe kad bi ovo moglo da me i najmanje isprovocira. mene brine što ovo većinu ne provocira ... to je kao deo njenog personalitija,stajlinga... reklame... i kad obrneš ispada da joj je ceo život reklama,fasada i sve u tom stilu... Измењено Јануар 10, 2012 од Дејан Deo poruke obrisan anajrim је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука