Лидија Миленковић Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/300454/Dan-bez-pantalona-u-metrou-obelezen-11-put-sirom-sveta Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Ма не требају нама ни гаће а камоли панталоне...питајте наше политичаре ако ми не верујете. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Kancer je smrtonosna bolest koja se siri u metastazama... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Извиниће те на изаразу,али за нас Србе ,важи оно: "Ко треба бити је... , њему гаће саме спадају" 4chsmu1 nishizawa, obi-wan and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Извиниће те на изаразу,али за нас Србе ,важи оно: "Ко треба бити је... , њему гаће саме спадају" 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Извиниће те на изаразу,али за нас Србе ,важи оно: "Ко треба бити је... , њему гаће саме спадају" 4chsmu1 greengrin greengrin greengrin http://www.youtube.com/watch?v=YLsucaHwv-A nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Ма не шокирају мене људи у гаћама, него не волим ту нашу (очито не само нашу) особину да копирамо Амрику, Европу, у скарадним стварима, по оној пословици :"Видела жаба да се коњ поткива, па дигла ногу и она". Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Ми ћемо ићи корак даље - бићемо и голи и боси. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Ма не шокирају мене људи у гаћама, него не волим ту нашу (очито не само нашу) особину да копирамо Амрику, Европу, у скарадним стварима, по оној пословици :"Видела жаба да се коњ поткива, па дигла ногу и она". Izvini, mene bas sokiraju "ljudi" u gacama na sred ulice... Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Izvini, mene bas sokiraju "ljudi" u gacama na sred ulice... Одавно сам престала да се шокиравам.(а, и није у томе поента) Само осећам немоћни бес због онога што очекујем ( то сам рекла у наслову теме). Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ja ne znam sta je ovde problem? Cisto zezanje. Eto neke shatro kutlture i fore nosimo te pantalone po ulici al smo po bazenima svi razgaceni do daske. I niko ne kaze nista. Eto setili se neki zafrkati da jedan dan u godini i ovako ne nose pantalone. So what? big deal. Ма не шокирају мене људи у гаћама, него не волим ту нашу (очито не само нашу) особину да копирамо Амрику, Европу, у скарадним стварима, по оној пословици :"Видела жаба да се коњ поткива, па дигла ногу и она". Ta osobina je jedna koja je najranijim ljudima pomogla da prezive. Gledah jedan dokumentarac mi smo kopirali jedni drugi u tehnikama lova i prezivljavanja i razmenjivali ideje, obicaje i tehnologije - zato su homosapiensi kao vrsta uspeli ovoliko. Tako da nije to "srpski" fenomen svako kopira ono sto mu se svidja i sto na neki nacin dozivi kao korisno. A zezanje je jako korisna stvar, kak orece mozzard "Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari" a ja bih dodao i opustencija, posto da bi ovo uradio moras da budes jako opusten Cudno da ovakve komentare niko nije pravio kada smo kopirali ruse u HARD BASSu t.j neartikulisanom skakanju i igranju na sred ulice. Npr... http://www.youtube.com/watch?v=ADbkYpLaYaI oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ако човека раслабљујеш у моралном смислу, прво постепено, па онда све интензивније, ништа од њега неће остати ни у смислу индивидуе која је способна да се жртвује за друге, нити у смислу индивидуе која је способна да брани нешто своје. На крају, уколико се поводиш за сваком глупошћу и сваком разулареношћу, нећеш ни имати било шта своје. То је, на крају, и резултат историјског искуства пропасти многих, некада великих, народа и цивилизација, које су пропале прво изнутра. Само је проблем што се сада све ради плански, на небројено много фронтова одједном, и не постепено, већ се ствари само смењују једна за другом. То је оно што чак и један безбожник (лат. атеист) може да разуме. Али оно што верници виде и разумеју у овоме, далеко је више од тог, основног, нивоа разумевања једне појаве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ovo je zezancija... da se razbije monotonija, prodrmaju ljudi u velikim metroplama. Evo kako je sve pocelo: Kakvi carevi The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Bez uvrede, ali - totalna budalastina... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ja ne znam sta je ovde problem? Cisto zezanje. Eto neke shatro kutlture i fore nosimo te pantalone po ulici al smo po bazenima svi razgaceni do daske. I niko ne kaze nista. Eto setili se neki zafrkati da jedan dan u godini i ovako ne nose pantalone. So what? big deal. Износим своју претпоставку - вероватно ти је ОК да своју мајку, ташту, бабу, ћерку или сина - тинејџере (не знам колико година имаш ), на плажи видиш у гаћама, али на улици, на јавном месту - сумњам. 0409_feel Tako da nije to "srpski" fenomen svako kopira ono sto mu se svidja i sto na neki nacin dozivi kao korisno. Поново, молим те, прочитај део мог поста који си цитирао, са посебним освртом на текст у загради. 0707_read Cudno da ovakve komentare niko nije pravio kada smo kopirali ruse u HARD BASSu t.j neartikulisanom skakanju i igranju na sred ulice. Npr... http://www.youtube.com/watch?v=ADbkYpLaYaI Ово о скакању нисам још видела. Погледаћу касније. Ако је нешто налик теми о којој говоримо, онда и за то важи мој коментар да ме ужасава копирање СКАРАДНИХ ствари. И то нема везе са тим да ли сам верник или не. Ta osobina je jedna koja je najranijim ljudima pomogla da prezive. Gledah jedan dokumentarac mi smo kopirali jedni drugi u tehnikama lova i prezivljavanja i razmenjivali ideje, obicaje i tehnologije - zato su homosapiensi kao vrsta uspeli ovoliko. Још ће да испадне да нам разгаћено шетање по улици спасава цивилизацију . sokiran Смех јесте једна од најозбиљнијих ствари, али мени ово није смешно. Очигледно, имамо различито мишљење о овоме, и на то имамо право, зар не ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука