Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nece da dobije zmajce, nego tri zmajceta! I ubice sve Starkove! Dobro, ne sve, ali vecinu.... Game of thrones - stara hit knjiga!!!. I izvinjavam se na spojlerima, ali sam malo prso od dugog cekanja nastavka knjige!  :drugarstvo:

:cheesy:

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

I izvinjavam se na spojlerima, ali sam malo prso od dugog cekanja nastavka knjige!  sHa_sarcasticlol

0110_hahaha

Ког наставка? Изашло је већ пет књига, остало је да изађу још две...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Chevalier,daj brate,nemoj sad da prepricas celu knjigu,kanim je prOcitati... facenew22222222

Nego,jel moze neko reci,odakle poceti citati Martinova dela,tj,da bi se hronoloski ispratila cela prica ?

Da li je igra prestola,prva u  nizu?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Chevalier,daj brate,nemoj sad da prepricas celu knjigu,kanim je prOcitati... :djetalina:

Nego,jel moze neko reci,odakle poceti citati Martinova dela,tj,da bi se hronoloski ispratila cela prica ?

Da li je igra prestola,prva u  nizu?

Да.

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

У животу нисам прочитао бољу епску фантастику а прочитао сам солидан број аутора. Џорџ Р.Р. Мартин је, по мом мишљењу, заиста убедљиво најбољи писац дотичног жанра.Заиста,из небројено много разлога, саветујем да се 4 књиге (пета се преводи...надам се!), које су се до сада појавиле, обавезно прочитају!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Гости

У животу нисам прочитао бољу епску фантастику а прочитао сам солидан број аутора. Џорџ Р.Р. Мартин је, по мом мишљењу, заиста убедљиво најбољи писац дотичног жанра.Заиста,из небројено много разлога, саветујем да се 4 књиге (пета се преводи...надам се!), које су се до сада појавиле, обавезно прочитају!

Зар не треба еБску? Када може "србски" онда може и "ебски", зар не?

Јесам спамер до краја, а?  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Зар не треба еБску? Када може "србски" онда може и "ебски", зар не?

Јесам спамер до краја, а?  bliss jeeee

Па не знам... то "еБску" никако не паше јер по природи потребује једно слово које никако не желим да видим испред. bliss jeeee  Мала шала,не замери!  0110_hahaha

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Igra prestola, Sudar kraljeva, Oluja maceva, Gozba za vrane, i najnoviji deo - Ples sa zmajevima. Koji ce laguna verovatno da podeli na dva dela, zato sto je "debela knjiga". A u stvari hoce da nas opljackaju jos malo...  :drugarstvo: Pa ce da izadje negde u aprilu sledece godine....

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

dobra serija, ima gole zene :(

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

dobra serija, ima gole zene klinac

:(7896634 7896634

Ne zamerite mu, mladost ga je sagorela...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

ej i kraj prvog serijala je super- opet gola zena! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Е који сте ви Срби ликови , све неки жути и црвени на форуму малтене лдпејовци а не могу да макну од епских мотива... ц,ц,ц покушао сам да одгледам ове серијале али ми је то тешки смор.

Макар да су гусле убачили на неким местима... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...