Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam stidljiva i ne volem to :(

Ok ako to zahteva prica, situacija al nekad zaista preteruju.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ma idi prepadnu me svaki put :D

Al zaista mislim da ima potpuno neopravdane golotinje, ne samo u toj seriji, nego koje kuda.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

ne znam sta bih ti rekla, pa i sto se tice serije, nesto nisam obratila paznju da ima toliko golotinje...ima scena seksa, ali ja sam toliko skoncentrisana na samu pricu, da to i ne primecujem.  :.mislise. Vise mi paznju odvuku sami likovi u tim scenama i odnosi izmedju njih nego sama " radnja" scene

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Moracu da poboljsam reflekse zatvranja ociju, nema mi druge :D

Подели на овим сајтовима

Aman, ljudi, uzasnije su scene nasilja u seriji, nego scene seksa...a vama vise smeta obnazenost od odrubljene glave....kukuuu.. 1324_womens

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Aman, ljudi, uzasnije su scene nasilja u seriji, nego scene seksa...a vama vise smeta obnazenost od odrubljene glave....kukuuu.. 1324_womens

ne znam kako se tebi cini, ali ja sam jednu epizodu gledao sa sestrom i bilo mi je vrlo neugodno, scene nasilja meni licno ne smetaju ni najmanje...

Подели на овим сајтовима

У новом серијалу појављује се српски глумац, који ће бити љубавник госпође Ланистер Серсеи,тако да еротске сцене нећете избећи... :)))

9579294_orig.jpg?332winter.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...