RYLAH Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 sad će Davos i Stanis malo da vedre i oblače Али... Ја хоћу Тајвинааа Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Jes vala a i preteruju s golotinjom i keksom Па сад... немојмо да смо на крај срца, уметничке слободе и остало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ja sam stidljiva i ne volem to Ok ako to zahteva prica, situacija al nekad zaista preteruju. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Али... Ја хоћу Тајвинааа RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ja sam stidljiva i ne volem to Ok ako to zahteva prica, situacija al nekad zaista preteruju. Na scene eksplicitnog nasilja i " keksa" uvek mozes da zazmuris... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 To i radim nego me samo iznenadi odjednom neko golisav "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 ...treba uvek biti u pripravnosti...kad se vec ne moze znati odakle ce da iskoci neko golisav... :0102_laugh: Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ma idi prepadnu me svaki put Al zaista mislim da ima potpuno neopravdane golotinje, ne samo u toj seriji, nego koje kuda. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 ne znam sta bih ti rekla, pa i sto se tice serije, nesto nisam obratila paznju da ima toliko golotinje...ima scena seksa, ali ja sam toliko skoncentrisana na samu pricu, da to i ne primecujem. :.mislise. Vise mi paznju odvuku sami likovi u tim scenama i odnosi izmedju njih nego sama " radnja" scene Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Moracu da poboljsam reflekse zatvranja ociju, nema mi druge Adelaida and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 ima u seriji previse erotskih scena nema tu sta, to je namijerno uradjeno zbog trzista, serija je dobra ali nije bas za gledanje sa porodicom bas zbog tih scena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Aman, ljudi, uzasnije su scene nasilja u seriji, nego scene seksa...a vama vise smeta obnazenost od odrubljene glave....kukuuu.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 to je opravdano svako malo nekim bitkama "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Aman, ljudi, uzasnije su scene nasilja u seriji, nego scene seksa...a vama vise smeta obnazenost od odrubljene glave....kukuuu.. ne znam kako se tebi cini, ali ja sam jednu epizodu gledao sa sestrom i bilo mi je vrlo neugodno, scene nasilja meni licno ne smetaju ni najmanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 У новом серијалу појављује се српски глумац, који ће бити љубавник госпође Ланистер Серсеи,тако да еротске сцене нећете избећи... kordun, drvce, RYLAH and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука