Odahviing Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 U knjizi je bolje odrađena ta scena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 U knjizi je bolje odrađena ta scena Za moj pojam nije. Cela ta stvar sa Tyshom je skroz van zljeba i nema mnogo smisla na bilo kom nivou. Kao on se smrtno naljutio na Jaime-a jer mu je rekao ko je bila Tysha i to ne moze da mu oprosti. To potpuno odskace od cele Martinovske konepcije insistiranja na realnom oslikavanju psiholoskih profila i tipova ponasanja datih likova. Nijedan covek koji je istorisio i ljudske i bozije opcije i koga su upravo skinule sa udice nece reagovati tako kako je Tyrion reagova spram Jaimea u knjizi. Mnogo je bolje odradjeno ovako sto smo uopst imali one razgovore sa njih dvojice u celiji i samo ona Tyrionova ispovest o tome kako je proucavao retardiranog rodjaka Orsona (smash the beatlles kuhn kuhn kuhn) vredi vise od toga sto su izveli tu turbo dramu sa tom ljutnjom na Jaime-a. Em sto je prva sezona bila pre milion godina i gledaoci se slabo secaju ko je Tysha pa bi to bilo mnogo teze prikazati kao stvarni razlog zasto ubija oca. Gledaoci su vec odavno poverovali daje on zaista voleo Shea. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Za moj pojam nije. Cela ta stvar sa Tyshom je skroz van zljeba i nema mnogo smisla na bilo kom nivou. Kao on se smrtno naljutio na Jaime-a jer mu je rekao ko je bila Tysha i to ne moze da mu oprosti. To potpuno odskace od cele Martinovske konepcije insistiranja na realnom oslikavanju psiholoskih profila i tipova ponasanja datih likova. Nijedan covek koji je istorisio i ljudske i bozije opcije i koga su upravo skinule sa udice nece reagovati tako kako je Tyrion reagova spram Jaimea u knjizi. Mnogo je bolje odradjeno ovako sto smo uopst imali one razgovore sa njih dvojice u celiji i samo ona Tyrionova ispovest o tome kako je proucavao retardiranog rodjaka Orsona (smash the beatlles kuhn kuhn kuhn) vredi vise od toga sto su izveli tu turbo dramu sa tom ljutnjom na Jaime-a. Em sto je prva sezona bila pre milion godina i gledaoci se slabo secaju ko je Tysha pa bi to bilo mnogo teze prikazati kao stvarni razlog zasto ubija oca. Gledaoci su vec odavno poverovali daje on zaista voleo Shea. Нисам читао књигу (планирам тек кад се серија заврши, нећу да кварим серију), али мислим да би било безвезе представити убиство Тајвина као убиство због Тише. Једноставно, отац га малтретирао целог живота, на крају га и осудио на смрт иако је знао да је невин, скупљао се бес у њему целог живота, а сада, кад више нема апсолутно шта да изгуби, потпуно је логично да ће да се освети, и да ће да иде до краја, јер више нема никаквих стега. Само бих, ако неко може, да ми појасни ону причу о бубама у тамници, јер је нисам сконтао из серије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152237365767734&set=a.93667012733.90163.74133697733&type=1 drvce and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 mene je smorio game of tronez.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 @, je l oces da te banuju? Иван Ивковић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 mene je smorio game of tronez.... Mnoge smori, pre ili kasnije. Narocito ako doticni vole da vide heroizam, borbu dobra i zla, linerani nacin price, centralne likove. Sve su to kategorija u kojima razmisja vecian pisaca fantastike a naroctio filmskih rezisera. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 RYLAH, Aquilius Cratus, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Иван Ивковић, drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 mene je smorio game of tronez.... Јел си прочитао књиге? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 ...још када би заиста био мртав. Аурор and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=v-7Fs9HJvs0 RYLAH and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 '' https://twitter.com/GRRMspeaking Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Adelaida, w.a.mozart, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука