Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

U knjizi je bolje odrađena ta scena :D

Za moj pojam nije. Cela ta stvar sa Tyshom je skroz van zljeba i nema mnogo smisla na bilo kom nivou. Kao on se smrtno naljutio na Jaime-a jer mu je rekao ko je bila Tysha i to ne moze da mu oprosti. To potpuno odskace od cele Martinovske konepcije insistiranja na realnom oslikavanju psiholoskih profila i tipova ponasanja datih likova. Nijedan covek koji je istorisio i ljudske i bozije opcije i koga su upravo skinule sa udice nece reagovati tako kako je Tyrion reagova spram Jaimea u knjizi. Mnogo je bolje odradjeno ovako sto smo uopst imali one razgovore sa njih dvojice u celiji i samo ona Tyrionova ispovest o tome kako je proucavao retardiranog rodjaka Orsona (smash the beatlles kuhn kuhn kuhn) vredi vise od toga sto su izveli tu turbo dramu sa tom ljutnjom na Jaime-a. Em sto je prva sezona bila pre milion godina i gledaoci se slabo secaju ko je Tysha pa bi to bilo mnogo teze prikazati kao stvarni razlog zasto ubija oca. Gledaoci su vec odavno poverovali daje on zaista voleo Shea.

Подели на овим сајтовима

Za moj pojam nije. Cela ta stvar sa Tyshom je skroz van zljeba i nema mnogo smisla na bilo kom nivou. Kao on se smrtno naljutio na Jaime-a jer mu je rekao ko je bila Tysha i to ne moze da mu oprosti. To potpuno odskace od cele Martinovske konepcije insistiranja na realnom oslikavanju psiholoskih profila i tipova ponasanja datih likova. Nijedan covek koji je istorisio i ljudske i bozije opcije i koga su upravo skinule sa udice nece reagovati tako kako je Tyrion reagova spram Jaimea u knjizi. Mnogo je bolje odradjeno ovako sto smo uopst imali one razgovore sa njih dvojice u celiji i samo ona Tyrionova ispovest o tome kako je proucavao retardiranog rodjaka Orsona (smash the beatlles kuhn kuhn kuhn) vredi vise od toga sto su izveli tu turbo dramu sa tom ljutnjom na Jaime-a. Em sto je prva sezona bila pre milion godina i gledaoci se slabo secaju ko je Tysha pa bi to bilo mnogo teze prikazati kao stvarni razlog zasto ubija oca. Gledaoci su vec odavno poverovali daje on zaista voleo Shea.

Нисам читао књигу (планирам тек кад се серија заврши, нећу да кварим серију), али мислим да би било безвезе представити убиство Тајвина као убиство због Тише. Једноставно, отац га малтретирао целог живота, на крају га и осудио на смрт иако је знао да је невин, скупљао се бес у њему целог живота, а сада, кад више нема апсолутно шта да изгуби, потпуно је логично да ће да се освети, и да ће да иде до краја, јер више нема никаквих стега.

Само бих, ако неко може, да ми појасни ону причу о бубама у тамници, јер је нисам сконтао из серије.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

@, je l oces da te banuju?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

mene je smorio game of tronez.... 

Mnoge smori, pre ili kasnije. Narocito ako doticni vole da vide heroizam, borbu dobra i zla, linerani nacin price, centralne likove. Sve su to kategorija u kojima razmisja vecian pisaca fantastike a naroctio filmskih rezisera.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...