Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Igra prestola (Game Of Thrones) – pogledajte kako su izgledali glumci iz serije u mladosti

http://www.megablog.rs/igra-prestola-game-of-thrones-pogledajte-kako-su-izgledali-glumci-iz-serije-u-mladosti/

:1503348ufz3z4yl5d:

Подели на овим сајтовима

Ma ovo je genijalno :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Spoiler! 

Koga zanima kako ce se rasplesti 8. epizoda odlomak i audio knjige.

AAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEE :D

NECU DA GLEDAAAAAM! :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

10403453_10201394905669356_3610597958897

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Zju koja scena :))

pazi ga kolki je lol

Blog-Photo--The-Mountain-from-Game-of-Th

gameofthronesmountain1.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...