Jump to content

Sv.Forumije Ispovednik...

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Често замишљам како палим штампане мотивационе постере(али православне),док Моци седи везаних руку и ногу испред ломаче... sHa_sarcasticlol

Заправо врло лако могу да замислим задовољни израз на твом лицу док то радиш у својој уобразиљи. Типично...

Подели на овим сајтовима

Police%20smiley%20man%20pictureNOT%20CLICKABLE.gif

(patrola narodne milicije, izvestaj: tacno je 09.46, jutro mirno, za sad bez incidenata)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Заправо врло лако могу да замислим задовољни израз на твом лицу док то радиш у својој уобразиљи. Типично...

Ааа,нећеш ме испровцирати на бадње вече,ја сам мало већи баја,но што мислиш... 0203_cool

Уосталом,дођи следећи пут у "црвени рак" , па реци што имаш...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ааа,нећеш ме испровцирати на бадње вече,ја сам мало већи баја,но што мислиш... 0203_cool

Уосталом,дођи следећи пут у "црвени рак" , па реци што имаш...

Важи,дођем кад ти прво дођеш у Стару Скарадлију на тамбураше :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

bice da je autogol (vidi naziv kafane) :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mislim da je tema skrenula sa koloseka

Напротив, ово је право "исповедање" ,али већина форумаша не капира,јер се неке ствари одвијају и у реалном свету,сем овог виртуелног... dada

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...