ВИЛМА Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Често замишљам како палим штампане мотивационе постере(али православне),док Моци седи везаних руку и ногу испред ломаче... sHa_sarcasticlol Заправо врло лако могу да замислим задовољни израз на твом лицу док то радиш у својој уобразиљи. Типично... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 (patrola narodne milicije, izvestaj: tacno je 09.46, jutro mirno, za sad bez incidenata) Михајло and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Заправо врло лако могу да замислим задовољни израз на твом лицу док то радиш у својој уобразиљи. Типично... Ааа,нећеш ме испровцирати на бадње вече,ја сам мало већи баја,но што мислиш... 0203_cool Уосталом,дођи следећи пут у "црвени рак" , па реци што имаш... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Ааа,нећеш ме испровцирати на бадње вече,ја сам мало већи баја,но што мислиш... 0203_cool Уосталом,дођи следећи пут у "црвени рак" , па реци што имаш... Важи,дођем кад ти прво дођеш у Стару Скарадлију на тамбураше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Важи,дођем кад ти прво дођеш у Стару Скарадлију на тамбураше шах greengrin greengrin greengrin ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 bice da je autogol (vidi naziv kafane) :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 bice da je autogol (vidi naziv kafane) :lol: Лапсус,али не и аутогол, зна он добро зашто . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Mislim da je tema skrenula sa koloseka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Као и свака , мање више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Што волимо да скренемооо... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Mislim da je tema skrenula sa koloseka Напротив, ово је право "исповедање" ,али већина форумаша не капира,јер се неке ствари одвијају и у реалном свету,сем овог виртуелног... dada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Земунска олимпијада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Јесте ли спремни децо ?!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука