w.a.mozart Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Ovde možemo pisati ono što ne želimo ili ne možemo na drugim temama (iz raznih razloga) ono što se ovde napiše se NE RAČUNA... LOL Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Можеш ли мало да појасниш шта да се пише? Како си ју замислио, мислим тему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 da budemo iskreni i da napišemo i ono što prećutimo... ne uvek-ponekad... recimo... (primer) ovaj otac Ivan je smorio ovim pisanijem o liturgiji Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 da budemo iskreni i da napišemo i ono što prećutimo... ne uvek-ponekad... recimo... (primer) ovaj otac Ivan je smorio ovim pisanijem o liturgiji jer tako je u mogucnosti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Тема се закључава Лол Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Често замишљам како палим штампане мотивационе постере(али православне),док Моци седи везаних руку и ногу испред ломаче... sHa_sarcasticlol feeble, Дуња, Гост and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Мене на пример жешће смори Марти када крене да поставља вести из свих епархија па све најновије теме на веху форума бидну пренатрпане вестима. То иначе обавезно ради око 21-22 када има по 500-600 људи на форуму Као за инат. Наравно, има благослов за то и сам сам му рекао да поставља вести... у томе је највећа иронија Иначе, на форуму ме посебно иритирам ја... и моје три тачке... јер сам хтео још непто да кажем али нисам стигао... не знам зашто... а нервира ме и што грешим у словима па уместо ш ставим ђ или тако нешто... стално то радим... ... ... -Владимир-, Гост and dusha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Мене живцирате кад постављате текстове на енглеском, к'о да смо сви из Шервудске шуме. Уфф, малопре сам се исповедила, а сад претим батином. buuuuuuu -Владимир-, Лидија Миленковић, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 ...к'о да смо сви из Шервудске шуме obožavam te,najiskrenije dusha је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Мене живцирате кад постављате текстове на енглеском, к'о да смо сви из Шервудске шуме. Уфф, малопре сам се исповедила, а сад претим батином. buuuuuuu мислим да ће 1500 метанија да реши проблем dusha and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 ovaj sveštenik iz hedera gore me uvek podseti na mikija manojlovića i ovu scenu Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Одвратног ли Моцартовог аватара. И још га држи сто година. dusha, -Владимир- and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Danas kada sam prolazio pored prodavnice brze hrane doslo mi je deset hamburgera da pojedem Mironosica је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 понекад пожелим да нема слободне воље, да се људи обожују тиме што их Бог дотакне у срце а они укапирају о чему се ради ... ал џаба, Бог никако да се покаје за тај дар greengrin greengrin greengrin пс. сад сам угасио, има да ме бесе pravopop Mironosica је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Обесите Милана! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука