Jump to content

Sv.Forumije Ispovednik...

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Ovde možemo pisati ono što ne želimo ili ne možemo na drugim temama (iz raznih razloga)

ono što se ovde napiše se NE RAČUNA...

LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

da budemo iskreni i da napišemo i ono što prećutimo... ne uvek-ponekad...

recimo... (primer)

ovaj otac Ivan je smorio ovim pisanijem o liturgiji

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Често замишљам како палим штампане мотивационе постере(али православне),док Моци седи везаних руку и ногу испред ломаче... sHa_sarcasticlol

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мене на пример жешће смори Марти када крене да поставља вести из свих епархија па све најновије теме на веху форума бидну пренатрпане вестима. То иначе обавезно ради око 21-22 када има по 500-600 људи на форуму :) Као за инат.

Наравно, има благослов за то и сам сам му рекао да поставља вести... у томе је највећа иронија

Иначе, на форуму ме посебно иритирам ја... и моје три тачке... јер сам хтео још непто да кажем али нисам стигао... не знам зашто... а нервира ме и што грешим у словима па уместо ш ставим ђ или тако нешто... стално то радим...

...

...

Подели на овим сајтовима

Мене живцирате кад постављате текстове на енглеском, к'о да смо сви из Шервудске шуме. sFun_bat

Уфф, малопре сам се исповедила, а сад претим батином. buuuuuuu

Подели на овим сајтовима

...к'о да смо сви из Шервудске шуме

obožavam te,najiskrenije :drugarstvo:

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мене живцирате кад постављате текстове на енглеском, к'о да смо сви из Шервудске шуме. sFun_bat

Уфф, малопре сам се исповедила, а сад претим батином. buuuuuuu

мислим да ће 1500 метанија да реши проблем

Подели на овим сајтовима

ovaj sveštenik iz hedera gore me uvek podseti na mikija manojlovića i ovu scenu

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

понекад пожелим да нема слободне воље, да се људи обожују тиме што их Бог дотакне у срце а они укапирају о чему се ради ... ал џаба, Бог никако да се покаје за тај дар greengrin greengrin greengrin

пс. сад сам угасио, има да ме бесе pravopop

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...