Jump to content

Ubio 255 ljudi i ne kaje se

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo da ti malo poremecen narod pokaze sta je demokratija i da Milosevic nije bio diktator.

Brate znaci batali me. Ja sam reko u poruci koju je moderacija izbrisala sta mislim o tebi i ovim smeshnim argumentima me samo ubedjujes koliko si van svake pameti.

Postoji samo jedan nacin da se opise miloseviceva vladava a to je diktatura.

Ta tvoja jadna zamena teza gde mi glumis velikog srbina u inostranstvu me stvarno ne zanima.

Veliki srbine, dodji zivi u svojoj zemlji.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

prestani vise da vredjas, pretero si bash, u svakoj temi moras da vredjas, a to je protivno pravilniku foruma, koji izgleda nisi ni procito jer SVE ZNAS

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

prestani vise da vredjas, pretero si bash, u svakoj temi moras da vredjas, a to je protivno pravilniku foruma, koji izgleda nisi ni procito jer SVE ZNAS

Cu da vredjam one koji mi vredjaju intelekt izjavama "sve galaksije se okrecu oko nase " i " milosevic nije diktator."

To je uvreda za ZDRAV RAZUM.

Подели на овим сајтовима

te price o zdravom razumu pricaj nekom drugom, nema smisla da u svakom drugom postu dajes prideve ljudima, ili da sad pocnemo i mi tebe da vredjamo, bi li ti prijalo? i kako te bre nije sramota da vredjas starije od sebe, stvarno preterujes

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Cu da vredjam one koji mi vredjaju intelekt izjavama "sve galaksije se okrecu oko nase " i " milosevic nije diktator."

To je uvreda za ZDRAV RAZUM.

Pa sto se ti onda vredjas? grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

te price pricaj nekom drugom, nema smisla da u svakom drugom postu dajes prideve ljudima, ili da sad pocnemo i mi tebe da vredjamo, bi li ti prijalo?

A ti mislis da meni prija sta oni pricaju?

Mene oni direktno vredjaju. MIhajlo mi vredja buducnost zeljom za ratovima, zeljko mi vredja zivot i proslsot pricom o tome kako milosevic nije diktatotor u zemlji u kojoj sam ja ziveo u gradu koji je on unakazio u tome sto nema za sta kuce da me ujede, zato sto je bio narod po ulici i hapsio kako je stigo ( ne uospte nije diktator)

a winux mi vredja intelekt pricom da "sve moze da se okrece oko mlecnog puta" sto je poricanje osnovne fizike.

Подели на овим сајтовима

tolko ljudi tebe vredja, a ti nikoga ovde ne vredjas kad tvrdis da Bog ne postoji... dobar pokusaj :D

nema izgovora sad, procitaj pravilnik, pricaj ti svoju pricu al bez prideva i onomatopeje

a sacu ti obrazlozim i zasto, ajde pored toga sto me nervira to da citam te prideve, nego se radi o tome da se to sve cesce pojavljuje u tvojim recenicama, ako tako nastavis, uskoro ce ti recenice biti formirane samo od prideva :lol:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...