Jump to content

Ubio 255 ljudi i ne kaje se

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Оде ова тема дођавола са хашким судом. Је ли икоме јасно зашто Шешељу суде? Има ли ту стварно основе?

Izgleda samo nekima nije janso brate.Sude ga zato što je djelio ruže i cvijeće povodom osmog marta.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Zezaš?

Bosanac, jeli tebi poznato da je federacija BiH, protivno ustavu (dejtonskom) i bez saglasnosti RS tuzila Srbiju za agresiju i izgubila spor jer bosna nije napadnuta vac je izbio gradjanski rat=?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Bosanac, jeli tebi poznato da je federacija BiH, protivno ustavu (dejtonskom) i bez saglasnosti RS tuzila Srbiju za agresiju i izgubila spor jer bosna nije napadnuta vac je izbio gradjanski rat=?

Da poznato mi je ali da li je tebi poznato da je Srbija sam priznala da je učestvovala u ratu sa BiH.To kada je poslala spise u Englesku tražeći da joj se izruči dr.Ejub Ganić.

Zatim specijalne jedinicie Srbije koje su učestvovale u agresiji na BiH.

Zatim logistička podrška od početka pa do kraja rata.

Zatim skrivanje ratnih zločinaca.Zatim suđenje Miloševiću

Itd.

Da imali smo budalu advokata i podatke koje je sakrila Karla Del Ponte koji su bili odlučujući za ishod presude.

Nebitno možda je i bolje što nije presuda drugačija bila.U tom slučaju bi vaši praunuci plačali dugove na ime obeštečenja BiH.A mi nemožemo gledati naše komšije da se pate.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Nije Amerika zla ali imaju nacističku spoljnu politiku.

To ti ide ovako: What, they have bigger dicks? BOMB THEM!

pre ce biti: What, they have better Chicks? BOMB THEM!

:cheesy2: 1312_womens 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Da poznato mi je ali da li je tebi poznato da je Srbija sam priznala da je učestvovala u ratu sa BiH.To kada je poslala spise u Englesku tražeći da joj se izruči dr.Ejub Ganić.

Zatim skrivanje ratnih zločinaca.Zatim suđenje Miloševiću

Itd.

Da imali smo budalu advokata i podatke koje je sakrila Karla Del Ponte koji su bili odlučujući za ishod presude.

Nebitno možda je i bolje što nije presuda drugačija bila.U tom slučaju bi vaši praunuci plačali dugove na ime obeštečenja BiH.A mi nemožemo gledati naše komšije da se pate.

Bosanac, sve to je pobijeno na sudu i BIH je izgubila spor.

Подели на овим сајтовима

Nije Amerika zla ali imaju nacističku spoljnu politiku.

To ti ide ovako: What, they have bigger dicks? BOMB THEM!

+ za carlina.

U principu kada se skinu price koje pricaju imaju. PRoblem je sto kvalitetno zloupotrebljavaju situacije. Verovao ili ne svi "njihovi" upadi su bili trazeni od starne jedne strane u sukobu, protiv druge koja je uglavnom imala nacisticku unutrasnu politiku.St

o ne umanjuje njihovu nepravdu, ali objasnjava zasto ih niko ne "ganja" onako zestoko zbog toga pa ni sopstveni gradjani.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Majke ti ?

Nijedna jedina specijalna jedinica Srbije nije ucestvovala u ratu u BIH.

E sad sto ti mesas SPECIJALNU JEDINICU i pravojnu jedinicu to je druga prica.

E sad to sto su posle rata JSO i ekipa postali oruzane snage DB-a to je druga prica. Sto su dobrovoljcima dati vojnicki cinovi, sto su Komandatima tipa mladic date penzije republike Srbije pa smo mi postali u tom trenutku odgovorni za njih kao za nase gradjane to je druga prica. Do tad nismo mogli biti odgovorni jer nista nisu radili po naredjenju republike Srbije vec svojevoljno.

Prosto receno, Mladic, Legija, Arkan etc nisu sprovodili drzavnu politiku republike Srbije nisu imali nikakvu pisanu dozvolu nasih organa. To sto su im pomagali neki ljudi koji su clanovi tih organa - to je sasvim druga prica.

Ne znam za to ali to nije ucesce u ratu.

Zatim skrivanje ratnih zločinaca.

Ja koliko znam Srbija nije skrivala nijednog ratnog zlocinca. Sve koji su optuzeni je po propisu uhapsila.

Sakrivanje na teritoriji Srbije i skrivanje od strane Republike srbije su dve razlciite stvari.

Zatim suđenje Miloševiću

To sto je sudjeno milosevicu ne znaci da je srbija ucestvovala u ratu.

Morate da razlikujete Lice i Organ.

Organ precednika sa svojim ovlascenjima nije ucestvovao u ratu.

naravno klasican primer neobjektivnosti usled udara nacionalizma u glavu. Srbija nije osudjena jer nije imala direktno ucesce. To sto ti mesas paravojne jedinice sa specijalnim, sto mesas organ precednika i njegova ovlascenja sa delanjem coveka koji zauzima taj organ je druga stvar.

Da ti objasnim, kad milosevic opljacka banku iako je precednik to je uralo fizicko lice slobodan milosevic a ne organ precednik republike srbije.

Nekim bosancima svaka cast, ali neki su kao i u Srbiji apsolutni moroni.

Подели на овим сајтовима

U principu kada se skinu price koje pricaju imaju. PRoblem je sto kvalitetno zloupotrebljavaju situacije. Verovao ili ne svi "njihovi" upadi su bili trazeni od starne jedne strane u sukobu, protiv druge koja je uglavnom imala nacisticku unutrasnu politiku.

Ко је то имао нацистичку унутрашњу политику?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ко је то имао нацистичку унутрашњу политику?

Vecina zemalja gde je Amerika uletala, pa cak i mi.

Nije bilo tesko ubediti vlasti i gradjanstov USA da vlast u Sbiji treba srusiti kada pogledamo kako nas je ganjao milosevic sve redom. Sem ako neces da mi argumentujes da Milosevic NIJE BIO DIKTATOR, e to je onda van svake pameti i o tome mi ne pada na pamet da razgovaram.

Подели на овим сајтовима

Vecina zemalja gde je Amerika uletala, pa cak i mi.

Nije bilo tesko ubediti vlasti i gradjanstov USA da vlast u Sbiji treba srusiti kada pogledamo kako nas je ganjao milosevic sve redom. Sem ako neces da mi argumentujes da Milosevic NIJE BIO DIKTATOR, e to je onda van svake pameti i o tome mi ne pada na pamet da razgovaram.

A sta je diktatura?

Подели на овим сајтовима

A sta je diktatura?

Stvarno mi ne pada na pamet da raspravljam o finesama da li je milosevic bio obican Autokrata ili prividni demokrata sustinski autokrata...... mislim da je sramota uopste o tome i pricati. Reko sam zvonku kazem i tebi.

O tome mozes da diskutujes sa nekim drugim ja se na te nivoe ne spustam.

Sustina je da je sa svojim pajtosima debelo sprovodio terror nad drzavom srbijom koju je aktivno pljackao i tukao svakog ko se buni, namestao izbore, ubijao, spijunirao ili pokusavao da likvidira svakog pristojnog politickog suparnika, tukao svakog ko izadje na ulicu protiv njega.

Eto to je diktatura.

Подели на овим сајтовима

Diktatura je naziv za oblik vladavine u kome se sva vlast nalazi u rukama jednog čovjeka ili manje grupe ljudi te koja nije ograničena nikakvim institucionalnim okvirima kao što su ustav, zakoni ili običaji.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Diktatura

šestojanuarskom diktaturom (ili šestosiječanjskom diktaturom) se naziva period diktature u Kraljevini SHS od 6. januara 1929. do 3. septembra 1931. godine kada je kralj Aleksandar I Karađorđević raspustio Narodnu skupštinu[1], zabranio rad svih političkih stranaka[1] i sindikata, političke skupove, uveo cenzuru, proglasio ideologiju „integralnog jugoslavenstva“ i državi promenio ime u Kraljevina Jugoslavija.

http://sh.wikipedia.org/wiki/šestojanuarska_diktatura

E pa pravnice, sestojanuarska diktatura je bila diktatura a Milosevic nije bio diktator. A ti se, ako zelis biti pravnik, obrazuj ali ne na B92.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...