Jump to content

Ubio 255 ljudi i ne kaje se

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

A ti mislis na "Joint Criminal Enterprise". Cekaj, sad ti meni objasni kako si mi povezao njihovu medjusobnu saradnju sa republikom Srbijom?

Pa lepo. Da se ja i ti udruzimo da bi napali SAD morali bi da imamo mogucnosti da to izvedemo ako saud prihvati optuznicu po kojoj smo to pokusali. Znaci treba nam vojska, avijacija, topovi, tenkovi, logistikaq it'd, sve ono sto u danasnjem svetu imaju drzave a ne pojedinci. Jel tako?

Znaci nije mogao milosevoic kao bankar da se udruzi vec milosevic kao ptredsednik srbije. A na sudu je dokazano da drzava srbijer u tome nije ucestvovala.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Šta je studentić, naučio si neke podelice i definicije tamo i sad misliŠ da možeŠ da se ponaŠaŠ k'o da si bog otac?

Ostavi se malo ad hominem i mahanja diplomom i odgovori iskreno o suŠtini stvari.

Ja se ne ponasam kao bog otac nego jednostavno lupas. Sudis o necemu na osnovu neceg sto si cuo o cemu nemas pojma.

Jednostavno ne mozes da dovodis u pitanje pravdu koja se deli u haskom sudu na osnovu neceg sto uospte nije u njegovom mandatu. A u mandatu haskog suda ono sto spominjes - nije.

Ja sma ti sinak trazio nesto sto ima veze sa onim sto je njegov mandat.

A ti sumnjaj do ujutru. Al dok nemas nesto konkretno iz mandata, sem ove zamene teza nemas ni konkretan razlog.

Ne pravim značajniju razliku između tebe i Obrazovaca, ostalih патриЈота i kompanije - jednako ste slepci i jednako ste ideoloŠki ostraŠćeni sa revnosnom neiskrenoŠću, samo su vam ideologije antipodne.

Pa dobro ako ti nisi slep. I ako kroz sve vidis odlichno i kriticki. :)

A sad sa nekim drugim nastavi da menjas teze.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa lepo. Da se ja i ti udruzimo da bi napali SAD morali bi da imamo mogucnosti da to izvedemo ako saud prihvati optuznicu po kojoj smo to pokusali. Znaci treba nam vojska, avijacija, topovi, tenkovi, logistikaq it'd, sve ono sto u danasnjem svetu imaju drzave a ne pojedinci. Jel tako?

Znaci nije mogao milosevoic kao bankar da se udruzi vec milosevic kao ptredsednik srbije. A na sudu je dokazano da drzava srbijer u tome nije ucestvovala.

Opet ti ponavljam milosevic u tom sluchaju nije delovao kroz vojne organe republike Srbije u tome sto je radjeno, samim tim republika Srbija nije odgovorna.

Ne vidim sta ti tu nije jasno?

Da bi jedna republika ucestvovala u nekom ratu, mora da deluje kroz svoje vojne organe, t.j kroz svoje oruzane snage. Sto nije radila. Ta vojska, topovi, tenkovi, logistika i avijacija nisu bili vojni organi republike Srbije - samim tim republika Srbija ne moze da bude odgovorna.

jedina vojska koja je dolazila iz republike Srbije su bili - dobrovoljci. A za to jedna drzava ne moze da se smatra odgovornom jer su to paravojne formacije.

Ne merem da ti objasnjavam dalje, pametnom dosta - tvrdoglavom nikad dosta.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro ako ti nisi slep. I ako kroz sve vidis odlichno i kriticki. :)

Ma ne bratić, ti vidiš koji stav imaju konzervativci i patriote ovde i obavezno zauzmeš suprotan, za sve živo, pa taman oni rekli da je plava najlepša boja - ti bi rekao da je žuta jer je na suprotnom kraju onog kruga sa bojama (spektar, šta li je).

http://1.bp.blogspot.com/-Th-U3eAbiuE/TbpchlEieyI/AAAAAAAADbM/2uExLdzpZcA/s1600/PureColorCircle.jpg

Подели на овим сајтовима

Дарко и Јурис...

...молим вас, понашајте се пристојно и без међусобног вређања.

Ma ne vređamo se, ja sam rekao da je slepac u smislu - da je slep da nešto primeti, ne u smislu budala; tako je i on shvatio. A za to kako se on ponaša, to vidi sa njim.

Подели на овим сајтовима

Opet ti ponavljam milosevic u tom sluchaju nije delovao kroz vojne organe republike Srbije u tome sto je radjeno, samim tim republika Srbija nije odgovorna.

Ne vidim sta ti tu nije jasno?

.

Pa nije mi jasno kako je to milosevic "delovao" i sta je radio u tom "poduhvatu"?=Vodio knjigovodstvo?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ma ne bratić, ti vidiš koji stav imaju konzervativci i patriote ovde i obavezno zauzmeš suprotan, za sve živo, pa taman oni rekli da je plava najlepša boja - ti bi rekao da je žuta jer je na suprotnom kraju onog kruga sa bojama (spektar, šta li je).

http://1.bp.blogspot...ColorCircle.jpg

Nigde veze samo nemam razlog da sumnjam u nesto na osnovu nekih prica o tome kako je amerika zla.

Istina jeste amerika ne odgovara za svoje zlocine kao ni jedna druga mocnija zemlja, Britanija, Rusija i ostale.

Ali ne mogu da sirim laznu pricu da je haski sud nepravedan prema srbima u odnosu na hrvate ili muslimane.

Jer jednostavno nije istina, haski sud radi ono sta mu je posao i to radi pravedno.

A, ako je medjunarodno pravo nepravedno, nepravedno je prema svim manjim zemljama i svim pripadnicima manjih zemalja. STo jeste istina, nepravedne su te medjunarodne organizacije jer imas 20 zemalja koje ne moraju da im odgovaraju, i nas sitnu ribu koji moramo.

Ali haski sud ne favorizuje Hrvatne na spram Srba npr. to je teska jednostavno glupost. I generalno uvreda za sve zrtve tog rata.

ja samo odvajam medjunarodnu pravdu u generalu od jednog medjunarodnog suda u generalu.

Prosto receno to sto je srbija korumpirana drzava ne znaci da je svaki sudija korumpiran, da je svako sudjenje namesteno i slichno.

To ti je valjda jasno.

Подели на овим сајтовима

Pa nije mi jasno kako je to milosevic "delovao" i sta je radio u tom "poduhvatu"?=Vodio knjigovodstvo?

Isprati sudjenje ako te toliko zanima, puna shaka transkripta.

http://www.icty.org/case/slobodan_milosevic/4

Подели на овим сајтовима

Је ли икоме јасно зашто Шешељу суде? Има ли ту стварно основе?

Ja iskreno vise pojma nemam. On je svoje sudjenje toliko zamrsio i zakomplikovao da ne mogu da povatam vise dva i dva.

Ja mislim da je njegova taktika da ceka da istkne mandat sudu.... zato ga i mrsi ovoliko.

Подели на овим сајтовима

Nigde veze samo nemam razlog da sumnjam u nesto na osnovu nekih prica o tome kako je amerika zla.

Istina jeste amerika ne odgovara za svoje zlocine kao ni jedna druga mocnija zemlja, Britanija, Rusija i ostale.

Nije Amerika zla ali imaju nacističku spoljnu politiku.

To ti ide ovako: What, they have bigger dicks? BOMB THEM!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...