Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Хвала...дивно је, а мени су некако кроз главу пролазили звуци Сметанине "Влтаве"... facenew22222222

Svakom preporučujem barem jednom u životu posjetiti Češku i Prag, ali i ostala mjesta npr. Karlštejn, Český Krumlov, zamak u Hlubokoj ako bude više vremena na raspologanju ima se šta vidjet. Što kažu - vidjet Prag pa umrijet, hahahaha. Šalim se, ali Prag je stvarno kao iz bajke, iz cijelog svijeta dolaze da ga vide. Bićete oduševljeni. I ženske prirodnim ljepotama i muški pivom, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

danas sam HOT! 0205_whistling

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

[

Svakom preporučujem barem jednom u životu posjetiti Češku i Prag, ali i ostala mjesta npr. Karlštejn, Český Krumlov, zamak u Hlubokoj ako bude više vremena na raspologanju ima se šta vidjet. Što kažu - vidjet Prag pa umrijet, hahahaha. Šalim se, ali Prag je stvarno kao iz bajke, iz cijelog svijeta dolaze da ga vide. Bićete oduševljeni. I ženske prirodnim ljepotama i muški pivom, hahahaha.

Pridruzujem se tvom predlogu, jer sa zivela u tom gradu 3 godine i svaki put kad bih bila u depresiji ja bih prosetala gradom koji je prepun divnih ulica od kojih svaka ima svoju istoriju, i vratila bih se kuci raspolozena

Jos uvek su tamo uglavnom svi  moji dobri prijatelji iz Beograda koji su trbuhom za kruhom otisli 90-tih.

Karta do Praga je 100 ovra povratna i ide se minibusom. I ako neko ide u sopstvenoj režiji nek mi se javi jer moja prijateljica radi u agencija za iznajmljivanje apatrmana u Pragu i dosta su povoljni,  pa ako ide vise ljudi isplati se  stadaradim

Подели на овим сајтовима

Ми смо прошлог лета купили климаву климу.

Правдали се ја и женче како наше бебче неће моћи да издржи високе температуре а он не мари за врућину, само да има с ким да се игра и не треба му ништа више... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...