Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Ако сте некад пожелели да знате које звезде, планете и сазвежђа видите изнад вас на небу, а то до сада нисте научили, уз помоћ изванредног програма прилагођеног за свакога можете то остварити. Одличне опције и могућности учиниће вас више него изненађеним. Download: Stellarium obi-wan and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Mikele hvala za link. Veoma lep i edukativan programčić koji je veoma lak za upotrebu... Bedak je što sam se naložio ko mlad majmun i odmah sam glavu kroz prozor proturio da uporedim sa onim što sam video na ekranu...i još veći bedak...nebo oblačno nad beogradom, ne vidim ama baš nijednu zvezdicu... Ajde nas brate malo upoznaj (ništa profi) sa tim zvezdama.... Koliko ih je registrirano i vidljivo okom? šta se koristi u kućnoj radinosti za posmatranje (cijena ) . Koja je primena svega toga sem što je eto interesantno i može eventualno pomoći u navigaciji.. Da li su u programu samo zvezde koje se mogu videti golim okom ili i one "teleskopske". Još jednom hvala za link... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Код мене нешто кочи... баш ме нервира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Mikele hvala za link. Veoma lep i edukativan programčić koji je veoma lak za upotrebu... Bedak je što sam se naložio ko mlad majmun i odmah sam glavu kroz prozor proturio da uporedim sa onim što sam video na ekranu...i još veći bedak...nebo oblačno nad beogradom, ne vidim ama baš nijednu zvezdicu... Ajde nas brate malo upoznaj (ništa profi) sa tim zvezdama.... Koliko ih je registrirano i vidljivo okom? šta se koristi u kućnoj radinosti za posmatranje (cijena ) . Koja je primena svega toga sem što je eto interesantno i može eventualno pomoći u navigaciji.. Da li su u programu samo zvezde koje se mogu videti golim okom ili i one "teleskopske". Još jednom hvala za link... Разведрава се сада полако. Можеш видети овога тренутка Месец и Јупитер који је веома сјајна тачка са леве стране Месеца. Нешто касније, око поноћи, можеш видети Марс, а он је мало црвенкаст, док нешто још касније можеш видети и Сатурн. Мене је обрадовало то што сада могу коначно да знам шта је шта на небу. Оче Иване, потрудите се колико можете да средите проблем и да уживате у програму, доста од тога можете и деци да покажете. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Програм је одличан и уживам. Хвала,Миланче! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Сада можете видети својим очима Марс. Одмах је поред Месеца с леве стране, сјајна руменкаста тачка. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Мене је обрадовало то што сада могу коначно да знам шта је шта на небу. www.youtube.com/watch?v=PsgBtOVzHKI#t=3m56s "Knowing the names of things is useful if you want to talk to somebody else." Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука