Jump to content

Тадић помиловао Жарка Лаушевића

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Па то што причаш није тачно пре свега,..а баш си навалио ко да је врховна истина..олабави мало.. ;)

A sta ovde nije tacno?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Drago mi je da je pomilovan. Tadic je samo potpisao ukaz o pomilovanju ( sto je mnogo puta i ranije ucinio za svog mandata pa se o tome nije puno zborilo ).

Jeste, samo sto nikada nije pomiliovao nekoga u bekstvu. Pomiluju se ljudi koji su u zatvoru a ne na slobodi.

Подели на овим сајтовима

a ti bas znas da li se on kaje ili ne !

sram te bilo!

sedi tu u italiji i navijaj i pazi da te ne uhapse

stidi se !

A ti inace znas da se pokajao. Cula si na TV?Bilo na Dnevniku.

Da se kaje ne bi bezao od kazne.Zasluzene.

Подели на овим сајтовима

TADIĆ POMILOVAO LAUŠEVIĆA

Sloboda dođe miran san nikada

Podvučena crta: Ovo je Šansa i za Žarka i njegovu porodicu, ali i sve učesnike u toj priči da podvuku crtu. Odluka o pomilovanju doŠla je u pravo vreme, pre svega jer ta tragedija dugo traje, uzimajući u obzir i tragediju roditelja žrtava i same žrtve, kaže Branislav Lečić.

ceo tekst

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

И Србија и Црна Гора су чланице интерпола. Према томе обавезне су да изручују држављане по потјерници која је са интерпола, другој држави која је такођер члан интерпола.

Везе нема интерпол са том причом..

Ако по уставу нема испоручивања држављана..нема..

А може му се судити у Србији по интерполовој потерници и може бити ухапшен!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Књигу нисам читала.

Мене не занима шта се са њим дешава у свету, а још мање ме занима безвезно помиловање.

Бог и он знају шта се десило и да ли се он покајао или није па пише књигу .

Бог чека на њега и Божја је задња.

Као и за све нас.

Да ли то што је убица познати глумац мења чињеницу да је убио?

Угасио је два млада живота, убио је, у самоодбрани и одбрани свога брата, двојицу момака(готово децу) од 19 и 20 година и трећег тешко ранио.

Да ли су жртве нечија деца или можда то није битно јер је убица познати глумац...?

(не импутирам никоме ништа, питање је реторичко)

На генијално узвратно питање: а, шта би ти урадила да су напали твог брата, одговор је

Не убиј никада, ако браниш нејаког истрпи сваки бол и понижење и одби напад свим средствима али не убиј.

Зар је боље телесно остати цео, а осакатити и погинути душу своју...?

На друго генијално узвратно питање: аха, откуд знаш да би се ти у том тренутку снашла и имала времена да просудиш тако како причаш, одговор је :

Тешко да бих се снашла...Али, ако бих урадила тако нешто(не дао Бог никоме)...

Једино што бих молила Господа је да ме поживи овде само толико колико ми је потребно да окајем свој грех.

Жалим Жарка Лаушевића и све његове.

Али, пре свега жалим жртве, жалим оне под црном земљом, прерано отишле...

А жалим и оне који своју умишљену величину добацују којекаквим јефтиним помиловањима зарад веће удобности своје моралне безначајности у калу у коме се ваљају...(фигуративно)

Подели на овим сајтовима

Jeste, samo sto nikada nije pomiliovao nekoga u bekstvu. Pomiluju se ljudi koji su u zatvoru a ne na slobodi.

Ma sta rece ?!?

Njemu je kaznu izrekao sud u Podgorici koja se nalazi u CG, a on je drzavljanin Srbije pa ga je shodno tome pomilovao srpski predsednik, logicno zar ne ?! Za Srbiju on nije u bekstvu, po njenim zakonima kaznu od 5 godina je odsluzio.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Pa brate ja sam ti instiktivno na strani slabijeg, bolesnog, zrtve, siromaha. Oni su mi rod na nevidjeno.

Instikt ti je zardjao izgleda, ako je istina ovo sto si napisao onda se kosi sa onim sto ovde zastupas. Lausevic je bolestan, slab, siromah a i takodje zrtva svog (ne)dela.

Подели на овим сајтовима

И Србија и Црна Гора су чланице интерпола. Према томе обавезне су да изручују држављане по потјерници која је са интерпола, другој држави која је такођер члан интерпола.

Poternicu za njim nisu nikada podigle ni CG ni Srbija.

Подели на овим сајтовима

Instikt ti je zardjao izgleda, ako je istina ovo sto si napisao onda se kosi sa onim sto ovde zastupas. Lausevic je bolestan, slab, siromah a i takodje zrtva svog (ne)dela.

hahahahahahaha....jeste li vi ono muz i zena.,bas ste mi simpa :lol:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Да се оградим, грозно је то што је радио ону представу. Негде верујем да му се највише због тога све и догодило, што је опет знак да га и Бог воли.

Дај Боже да се и он и сви који верују да никада неће бити слободни ослободе кроз Христа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...