Милица Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ти си баш детаљна! Моја теорија је - што више рекламе, то више успеха, ставиш неке лепе слике, тужну причу и само кликћеш :-))) ЉУди воле да су позвани да помогну, поготово да спасу живот животињки... а у то и јесте чест случај - спасавање живота. Е онда они нека васпитавају животињу према својим потребама. Е сад, ако виде да је неки пас ибак збринут, тешко да ће да се одазову ... Хехе, где ви живите, да оставим ове мачиће тамо негде :-))) Мислим, ако ја то не урадим, урадиће то они сами ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Jedan stari izgubljeni deka čuva silne mačke, koje slabo hrani ... rezultat su gomile mačića (sad ih ima 8) od kojih svi imaju onu bolest krmeljavih očiju u manjoj ili većoj meri ... Ja sam samo stigla da ih uslikam, ne znam kog su pola ... Ako neko hoće da spasi mače, pre nego sto ih ostali stanari tog dvorišta "bace", javite mi se da vam dovezem ... 063/363-396 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
teodora marina Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 To sa puno fotografija i tužnom pričom jeste dobar marketinški potez, al, po malo, nije fer ni prema kome - ni prema ljudima koji se udomljavanjem bave, ni prema udomiteljima, a ni prema životinjama! Ovde je prosto takav trend - ljudi "padaju" na teške priče, a onda se, ne retko, obavežu nečim što nisu u stanju da urade, i priča postaje još teža... Problem nezbrinutih životinja je ogroman i kompleksan! Poslednjih par godina ja se najviše trudim da se izborim za njihovo pravo da ostanu tu gde jesu - na ulici - bez zlostavljanja, progona, ubijanja... Naravno, poštovanje i praktikovanje CNR-a se podrazumeva! I ovo detaljisanje sam počela da praktikujem tek poslednjih par godina - kada sam videla koliko ljudi ne znaju, i ne žele da saznaju ništa o vaspitanju i dresuri životinja?! Ogroman broj udomljenih pasa i mačaka biva vraćen, ili, još gore, jednostavno izbačen natrag na ulicu posle nekog vremena - kada ljudi shvate da ih pas ili mačka "ništa ne sluša", "prlja po kući", "pravi štetu",... E, zato ih ja lepo izdriblam još dok su kod mene, udomitelje obavežem "probnim periodom" (ne dužim od dve nedelje), a posle i ugovorom o udomljavanju, i to je to :policeman:... Teodora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ти имаш више искуства, па боље да ја не причам ништа :policeman: Мени још нису враћали животиње :-))) mense0198626478946378946 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Samo da kažem, ono što sma napisala - da treba da se sklopi neka tužna priča, naravno ne mislim na laganje, nego na istinu samo možda malo dramatičnije opisanu ponekad. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 "Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko prodaje štence Sibirskog Haskija na teritoriji Bosne i Hercegovine neka se javi mom drugu Dragoslavu ( www.facebook.com/profile.php?id=1406562373 )... On bi kupio muško štene do 3 meseca starosti, crno - bele boje, nebitno koja je boja očiju, cena da bude od 150 do 200 eura... Hvala svima na pomoći Pozdrav" Nenad Todorovic ima u Obudovcu,opstina Samac,a sutra cu da dodam broj telefona... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 "Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko prodaje štence Sibirskog Haskija na teritoriji Bosne i Hercegovine neka se javi mom drugu Dragoslavu ( www.facebook.com/profile.php?id=1406562373 )... On bi kupio muško štene do 3 meseca starosti, crno - bele boje, nebitno koja je boja očiju, cena da bude od 150 do 200 eura... Hvala svima na pomoći isus-sinai Pozdrav" Nenad Todorovic ima u Obudovcu,opstina Samac,a sutra cu da dodam broj telefona... broj telefona za kupovinu stenadi sibirskog haskija je 0038765 353 306 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 "Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko prodaje štence Sibirskog Haskija na teritoriji Bosne i Hercegovine neka se javi mom drugu Dragoslavu ( www.facebook.com/profile.php?id=1406562373 )... On bi kupio muško štene do 3 meseca starosti, crno - bele boje, nebitno koja je boja očiju, cena da bude od 150 do 200 eura... Hvala svima na pomoći 4chsmu1 Pozdrav" Nenad Todorovic ima u Obudovcu,opstina Samac,a sutra cu da dodam broj telefona... broj telefona za kupovinu stenadi sibirskog haskija je 0038765 353 306 Хвала, прослеђено је, ако није касно. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=456563#hrono Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука