Jump to content

Žene sa Dedinja (odlična domaća serija)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam koliko pratite, pošto je prošlo tek nekoliko epizoda, ali na TV Prva se prikazuje zaista kvalitetna domaća serija "Žene sa Dedinja".

spek-andjelka-MALA.jpg

Trend koji je u svetu počeo sa "Očajnim domaćicama" stigao je i u Srbiju. 4 žene, prijateljice i komšinice iz bogataškog dela Beograda, provode svoje dosadne, uzbudljive, smešne, tužne i koje kakve živote, družeći se, voleći se, mrzeći.

Briljiraju 4 uglavnom manje poznate glumice, a u odličnim sporednim ulogama su i njihovi partneri u seriji .

Čarna i Marijan Malbaš (pevač a-la Željko Joksimović i njegova bolja polovina. Doseljavaju se na Dedinje i menjaju pomalo učmali komšiluk, svojom neposrednošću)

15022_29-0_ahl.jpg

Marijan i Čarna

Valerija (najboja i najsrdačnija komšinica sa Dedinja, koja svima pomaže). Živi sa mužem sa kojim deli samo kuću ali ne i postelju. Imaju troje već odrasle dece i ona se u životu bavila samo domaćinstvom.

21-velika.jpg

Valerija

KLARA, advokatica. Na početku serije, njen muž tragično strada. Ona otrkiva da je njen brak bio fikcija. Da je muž bio homoseksualac i da ju je ostavio sa gomilom dugova. Ima odraslu ćerku.

Irena-Micijevic-Vratila-sam-se-u-moj-Beograd.jpg

Klara

Alisa Velebit, Najlepša i najizazovnija žena u seriji. Menja partnere kao čarape, a u suštini je tragalac za smislom života. Razvedena je, mada živi sa bivšim mužem, pilotom i njihovom ćerkicom. Umetnica. Vajarka i slikarka. Uglavnom inspiraciju nalazi u Erosu.

zene-sa-dedinja.jpg

Alisa

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

N.A.S.A. eksperti su otkrili da gledanje ovakvih serija izaziva svrab na karakterističnim regijama tela..

Pojačava gađenje i nagon na vomitiranje, uz neizbežno pospe$ivanje ekstremno obilne dijareje praćene flatuiranjem koje budi kom$iluk... inače serija je jedna od najboljih ikad vidjenih u sunčevom sistemu vrednosti...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ne znam kakava je to serija jer nisam u mogucnosti da gledam, mada naslucujem .... ja jos uvek na you tube ceprkam po serijama Otvorena vrata :) to mi je bila omiljena

Наравно :)

Отворена врата је наша најбоља серија.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ovo je serija koju niposto ne bih dala da gledaju moja deca. Cemu toliko provokativnih scena,sta time zele da kod gledalaca probude,ljubav izmedju muskarca i zene je u ovoj seriji izopacena. Izgubljen je lik zenske lepote,cedne,skromne i krotke. Odgledala sam dve epizode i mogu reci da sam nanovo razocarana nasom filmskom produkcijom poslednjih deceniju i po.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...