Јаков. Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Ne znam koliko pratite, pošto je prošlo tek nekoliko epizoda, ali na TV Prva se prikazuje zaista kvalitetna domaća serija "Žene sa Dedinja". Trend koji je u svetu počeo sa "Očajnim domaćicama" stigao je i u Srbiju. 4 žene, prijateljice i komšinice iz bogataškog dela Beograda, provode svoje dosadne, uzbudljive, smešne, tužne i koje kakve živote, družeći se, voleći se, mrzeći. Briljiraju 4 uglavnom manje poznate glumice, a u odličnim sporednim ulogama su i njihovi partneri u seriji . Čarna i Marijan Malbaš (pevač a-la Željko Joksimović i njegova bolja polovina. Doseljavaju se na Dedinje i menjaju pomalo učmali komšiluk, svojom neposrednošću) Marijan i Čarna Valerija (najboja i najsrdačnija komšinica sa Dedinja, koja svima pomaže). Živi sa mužem sa kojim deli samo kuću ali ne i postelju. Imaju troje već odrasle dece i ona se u životu bavila samo domaćinstvom. Valerija KLARA, advokatica. Na početku serije, njen muž tragično strada. Ona otrkiva da je njen brak bio fikcija. Da je muž bio homoseksualac i da ju je ostavio sa gomilom dugova. Ima odraslu ćerku. Klara Alisa Velebit, Najlepša i najizazovnija žena u seriji. Menja partnere kao čarape, a u suštini je tragalac za smislom života. Razvedena je, mada živi sa bivšim mužem, pilotom i njihovom ćerkicom. Umetnica. Vajarka i slikarka. Uglavnom inspiraciju nalazi u Erosu. Alisa Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 malopre odgledah poslednju epizodu... meni se sviđa, dosadne su mi one gluposti sa Šojićima, Selo gori,i to, to me uvek smaralo... žensko sam,obožavam ovakve serije xD Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 И после ми кажу што гледам Си Фи серије...као није Хришћански obi-wan and DMK је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 N.A.S.A. eksperti su otkrili da gledanje ovakvih serija izaziva svrab na karakterističnim regijama tela.. Pojačava gađenje i nagon na vomitiranje, uz neizbežno pospe$ivanje ekstremno obilne dijareje praćene flatuiranjem koje budi kom$iluk... inače serija je jedna od najboljih ikad vidjenih u sunčevom sistemu vrednosti... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Ne znam kakava je to serija jer nisam u mogucnosti da gledam, mada naslucujem .... ja jos uvek na you tube ceprkam po serijama Otvorena vrata to mi je bila omiljena Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Имате је на јутјубу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Ne znam kakava je to serija jer nisam u mogucnosti da gledam, mada naslucujem .... ja jos uvek na you tube ceprkam po serijama Otvorena vrata to mi je bila omiljena Наравно Отворена врата је наша најбоља серија. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Da na tu temu zenskih serija preferiram "Lisice" Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Žene sa De je DInja .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Žene sa Dudinja Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Жене са Деда Иња. Новогодишња варијанта. dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Ovo je serija koju niposto ne bih dala da gledaju moja deca. Cemu toliko provokativnih scena,sta time zele da kod gledalaca probude,ljubav izmedju muskarca i zene je u ovoj seriji izopacena. Izgubljen je lik zenske lepote,cedne,skromne i krotke. Odgledala sam dve epizode i mogu reci da sam nanovo razocarana nasom filmskom produkcijom poslednjih deceniju i po. feeble and katja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isi Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Meni se ova serija uopste nije dopala. Kao da su hteli da naprave spoj Sex i grada i Ocajnih domacica, pa to nekako prebace u nase drustvo, a na kraju je bas ispalo nikakvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука