Гости Guest ага пије млеко Написано Септембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 Kažu da svaki dan treba da pojedemo po jednu jabuku, a i jednu bananu radi kalcijuma. Takođe i pomorandžu zbog vitamina C ! I obavezno da popijemo po jednu šolju zelenog čaja ( bez šećera , za prevenciju dijabetesa ) za smanjenje masnoće u krvi! Svakog dana moramo da popijemo do dvije litre vode ( i posle da je izbacimo, što udvostručuje vrijeme koje smo do sada provodili u WC-u ). Svakog dana treba da uzmemo barem jedan bioaktiv ili jedan jogurt da bi smo imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne snabdijemo sa barem milion tih bakterija ??? Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta, i jedna čaša crnog vina, takođe protiv infarkta. I jednu čašu bijelog, za nervni sistem! I jednu čašu piva, ne mogu da se setim za šta! Ako ih popijemo odjednom, možemo dobiti moždani udar, ali ne treba da se sjekiramo, to nećemo osjetiti! Svakog dana treba da jedemo zrnastu hranu. Mnogo, mnogo, gomilu zrnaste hrane. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smiješ da zaboravis da žvaćeš svaki zalogaj najmanje 36 puta. Tako da ti samo za jelo treba 5 h! E da, iza svakog jela treba oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, bioaktiva, banana, poslije zrnaste hrane .I tako sve dok imamo zube u ustima, s tim da ne zaboravimo na zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta. Bilo bi dobro da sredimo kupatilo, možda da stavimo unutra CD plejer ili TV, jer s obzirom na vodu, zrnastu hranu i zube, provodićemo puno , puno vremena unutra. Treba da spavamo 8h i da radimo preko 8 h, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje nam 3 h, ako nije gužva u saobraćaju. Prema statistikama, TV se gleda prosečno 3h dnevno. Sada to više ne možemo, jer svakog dana treba da hodamo najmanje pola sata ( savjet: Poslije 15 min kreni nazad jer u suprotnom , pola sata postaje cijeli sat. ) Treba da njegujemo prijateljstva, jer kao i biljke , treba da ih održavamo svakodnevno. Između ostalog, moramo biti informisani, da čitamo barem dvije dnevne novine i nekoliko nedjeljnih, da bi imali kritički stav. Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena. Da ne govorimo o tantričkom seksu. Treba imati vremena i za dodir sa porodicom, pranje poda, sudova, veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš kućnog ljubimca. Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29h. Jedina mogućnost, koja se nameće, je, da radimo nekoliko stvari istovremeno! NPR: Tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena, tako ćeš popiti dve litre vode. Dok izlaziš iz kupatila s četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj s partnerom koji gleda TV i čita novine . Ostala ti je jedna ruka slobodna. Nazovi prijatelja i rodbinu. Popij vino nakon razgovora ( trebaće ti ) Uuuuu No, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku svojim prijateljima ( koje treba paziti kao biljke ) dok jedeš kašičicu meda, koja je vrlo korisna za razmišljanje o novim kombinacijama kako više stvari raditi istovremeno. Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, piva, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom zrnaste hrane ne znam više šta trebam, ali moram hitno u WC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Agapije,sta bih ja bez tebe? Hvala ti,sto si podelio sa nama! 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Ja mislim da bi bili zdravi i lepi da svaki dan treba da priustimo sebi cetiri slova S-supu,san,smeh i naravno sex. P.S.Sada postoje i posne supe u kesicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 sve ovo treba al bez supee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 meni samo par uslova jako bludna zena, stalan izvor vina i neka zabit poput aljaske, samo topliji krajevi 0104_cheesy Kad bolje razmislim, bilo bi pozeljno par bludnih zena 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Kosta,sta podrazumevas pod sintagmom bludna zena? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Kosta,sta podrazumevas pod sintagmom bludna zena?odgovoricu ti na pp.Ipak je ovo pravoslavni forum :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Sa voljenom osobom.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 da, upravo tako...... Slicno razmisljamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 slicno,slicno.. a pazi to je realna stvar samo ni jedno od nas nije spremno prihvatiti odricanja,jer bi u suprotnom vec to ostvarili.. ili je strah od velikih promena jaci ili je neki drugi izgovor u pitanju.. da prodas sada sve sto imas sigurno bi mogao kupiti neki salas ili neku kucicu u zabiti,poljoprivredno imanje i malo stoke i eto ti takvog zivota.. i stvarno bi bio divan.. ja se nadam da cu do penzije sebi tako nesto obezbediti (no,neka se izostavi ovaj deo sa poljoprivredom https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> zivecu od penzije) :cheesy2: "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Ma ja potajno mastam da zapalim iz "Sveta", sto bi rekli monasi...znas na sta mislim.Bukvalno sklanjanje i odricanje i danasnjeg besmislenog "urabnog nacina zivota",gde nema ljubavi, poverenja,i ostalih zivotnih vrlina koje cine Ljudski zivot bogatijimSve to moderno drustvo svelo na;otimanje,garbez,povampirenu bezosecajnost jednom recju.I jednostavno smatram da bi tako neka prirodna idila daleko od ludog sveta bila pravo resenje... zamisli imas pored sebe voljenu osobu i osnovene uslove za zivot, pa jel treba jos sta???Vec je napravljen korak kao macak u cizmama od 7 milja prema carstvu nebeskom.ednostavno ,i greh i iskusenje tu en mogu da stanuju.E , to je potrebno za zdrav zivot,a ne kojekavi vitamincici i proteincic...i savjeti kojekavih psihica i analiticara koji nesto skace iznad oka :D Samo ja bih to napravio sad kroz koju godinu, ane kao penzos....jer do tad bi cu se iskvariti ono maximalno i proci ce me zelja..... Samo da dodam ovo vise nisu saljivi odgovori, vec ozbiljna razmisljanja :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Ja sam jedno vreme to planirala..i ta ideja mi se jakooo svidela..i to je lepo..slazem se sa tobom u potpunosti..i u tim mojim mislima prekide me jedna, jako bi smesno izgledalo ukoliko bih u jednom momentu zelela da se vratim nazad..znas ono docicu da vidim nekog prijatelja ili porodicu i svidece mi se nesto sto nemam tamo gde sam i onda cu poceti,ocajna da prizeljkujem stvari koje su mi bile banalne i necu moci u potpunosti da uzivam u onome sto mi je izgledalo prekrasno..covek koji naprai takav korak mora prvenstveno jako dobro da poznaje sebe i odgovornost koju ta odluka nosi sa sobom..opet zavisno od licnog dozivljaja,ja bih porazavajuce dozivela povratak..neko ne bi.. i onda sam shvatila da ukoliko drugi ljudi budu razlog moje izolacije a ne moja zelja sama po sebi,nacice se razlog koji ce me i samu progoniti..tako da resih voleti prvo po zapovesti a onda po blagodati i iz ljubavi,sve i uvek..za sada..no,do penzije videcemo 0104_cheesy Samospoznaja..kljucna je stvar.. :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Ja mislim da bi bili zdravi i lepi da svaki dan treba da priustimo sebi cetiri slova S-supu,san,smeh i naravno sex. 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 па шаљиво је 0205_whistling 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Ja mislim da bi bili zdravi i lepi da svaki dan treba da priustimo sebi cetiri slova S-supu,san,smeh i naravno sex. P.S.Sada postoje i posne supe u kesicama. bleh ? ????? "????"?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука