grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 A bre Griso, bas si testosteron, ima i suptilnijih nacina . :P :P :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Доказ да иду избори на којима Обама убедљиво губи, па се сетио да испуни бар једно од својих предизборних обећања... A inace da nije izbora ostali bi jos 100 godina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 A inace da nije izbora ostali bi jos 100 godina Racunica, Griso, sve je racunica u politici. Novcaniceeeeeeee :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Racunica, Griso, sve je racunica u politici. Novcaniceeeeeeee :D Znam nije bas svejedno da pucas 10 milijardi godisnje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Znam nije bas svejedno da pucas 10 milijardi godisnje Sića... :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Sića... :D Nije bas, para je to :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Znam nije bas svejedno da pucas 10 milijardi godisnje Мала исправка - 10 милијарди месечно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Мала исправка - 10 милијарди месечно. TO JE NESTO :D ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Мала исправка - 10 милијарди месечно. E koje silne pare, da mi je samo 1 milion od toga i bio bi zadovoljan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Мала исправка - 10 милијарди месечно. Mala ispravka - daleko više od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Grade ambasadu u Bagdadu, investicija od milijardu $. To govori upravo o intenzitetu povlačenja iz Iraka. Sad će garavom izbori, o tome se radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Ма да, али то само показује који је љигавац... Три године је на власти и тек сада се сетио да прекине рат због избора. Стварно ми се гаде политичари. Фуј. Осим једног, наравно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Ма да, али то само показује који је љигавац... Три године је на власти и тек сада се сетио да прекине рат због избора. Стварно ми се гаде политичари. Фуј. Осим једног, наравно. Zato je i bio izabran. A onda poslao još vojske. Hoćeš reći osim dvojice? http://www.youtube.com/watch?v=JpQ1bDp5tcg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Осим једног, наравно. Paul-itican >>>> Politican Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука