зеленизуб Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Dragi prijatelju ja pre nego pošaljem post proverim šta sam napisao. Ti si počeo da se sprdaš sa Medinim znanjem i sam si započeo temu o VUJAKLJI. Na istu temu si već pisao i na jednom drugom forumu. Tvoje tvrdnje se zasnivaju na jednom te istom PDF-u koji se može naći na više mesta na internetu. Meda ti je lepo odgovorio da je verovatno greška,ja bih dodao prilikom prekucavanja u PDF. Činjenica jeste da na svim štampanim izdanjima koje možemo da nađemo piše VUJAKLIJA. U telefonskom imeniku Hrvatske a i Srbije ne postoji ni jedan jedini VUJAKLJA. Vujaklija na suprot ima jako mnogo. Problem je u tome što ne želiš da proveriš i da priznaš da si pogrešio nego opet tražiš grešku kod drugog i pokušavaš da se izvučeš napadajući. Pitaš šta ja želim da ti predočim? Ti nisi uvažavao Medu kao sagovornika nego si počeo s njim da se sprdaš. Pri tome si upotrebio jedan primer koji sada želiš da zaboravimo okrećući se na mene i šta ja želim . Razmisli malo o tome šta napišeš. Ima ovde još pažljivijih ljudi od mene koji čitaju ,proveravaju i donose zaključke. Otišli smo totalno u of ali mislim da je i to dobro kako bi nešto naučili . Недраги... изгледа сте стварно "otišli totalno u of" кад се служите "telefonskom imenikom Hrvatske" да би ми изнудили којешта. Шта је ово "da priznaš da si pogrešio nego opet tražiš grešku kod drugog i pokušavaš da se izvučeš napadajući"? Напад је најбоља одбрана у шаху, рецимо. У стварности се откривају намере, а чињеница је да овде Ви мене нападате. И то у туђем интересу, и у туђе име. Рaзумеo сам и да сте за "Medu" емотивно везани, ал' претерујете. Из чега ја то, по Вашем мишљењу, "pokušavam da se izvučem napadajući"? Из Ваше уобразиље да нисам у стању да препознам грешку "prilikom prekucavanja u PDF"? Тол'ко неук, ако ћете ми веровати, нисам Оба мишљења мање познатог аутора из ове теме су класика, и драго ми је да сте се потрудили да проверите "i na jednom drugom forumu" па бих Вас замолио да "razmislite malo o tome" и да ми "predočite", ЗБОГ ЧЕГА? Чисто због ових "pažljivijih ljudi koji čitaju ,proveravaju i donose zaključke". Pri tome si upotrebio jedan primer koji sada želiš da zaboravimo okrećući se na mene i šta ja želim . Ко сте то ви, пошто пишете у множини? И ја бих Вама предложио "razmisli malo o tome šta napišeš", ал' с правом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Зелени Зуб је тата! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Зелени Зуб је тата! onda je Meda mama! :lol: Гост је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Zeleni zube Ajde da pojednostavim: Ti si postavio PDF kao dokaz u želji da diskredituješ Medu. Ja sam postavio nekoliko slika kao protivargument. Predložio sam ti da se informišeš o prezimenu koje zagovaraš. Ništa u vezi toga ti nije palo na pamet da proveriš nego sad napadaš mene. Predložio bih ti da prvo dobro istražiš pitanje VUJAKLJE pa da onda nastaviš da postuješ. Nema veze ni Meda ni kako ja njega doživljavam(veruj mi često smo diskutovali i nismo se baš uvek razumeli)niti branim isključivo njega nego svakog koga pokuša neko neopravdano da diskvalifikuje koristeći nepouzdane podatke. poelbuster Ајде да се не набрајамо... мишљења сам да би то било много једноставније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 to vase intimno prepucavanje mi je i bilo zanimljivo u pocetku jer je bilo i saljivo, a sad vise nije... ima ona stara domaca: pametniji popusta надам се и да си сам нешто успут научио а што се тиче тог софизма о попуштању паметног ... лагана књижица, ал објаснила У некој земљи један будаласт човек крену да лаже и обећава народу брда и долине, али и да вара људе и отима од слабијих. - Ма пусти будалу! - говорили су о њему, не схватајући га озбиљно. Али, пошто му се слабо ко супротставио, будали се придружише још неки и он постаде сила. Мало-помало покори цео народ, а онда удари велике намете. Кад многи у невољи зацвилеше, одважи се неколико људи и одоше да се жале светоме Сави. Светитељ их саслуша, па љутито рече: - Онда кад паметни ћуте, будале владају светом. Мудри људи ваља да су увек будни. Требало је одмах да се супротставите тиранину. А сада, пред силом и злом, не ваља се предати. Човек је да се нада и бори за добро овога света. И заиста, требало је много напора и мука док се народ избавио овога зла. Из књиге: Приче о светоме Сави sqny and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 da, naucio sam da se stobom ne vredi raspravljati, jer si najpametniji na forumu :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bCVe3dUD5L8 "Кад је Свети отпасао мач уста, једино оружје које је носио, a које је и нама оставио, говорећи ове речи - Нека је проклета земља у којој су пашчад пуштена, а камење свезано". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Мој Милане... ови аргументи јесу празни, могуће их је доживети и к'о надобудне. Ал' знања имам макар за конструктивну провокацију, па покушај да из тог извучеш неке чињенице. У супротном ће спасти само на провокацију. знаш како, то што ти радиш се зове рационализација, а на провокације не падам јер сам довољно паметан да не будем управљан на даљинац. могао би да погледаш и овај линк: http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect poelbuster је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1324472411' post='546446] знаш како, то што ти радиш се зове рационализација, а на провокације не падам јер сам довољно паметан да не будем управљан на даљинац. могао би да погледаш и овај линк: http://en.wikipedia....93Kruger_effect "Речник социјалног рада" Ивана Видановића? За овај линк на америчком, искрено, сад немам стрпљења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 "Речник социјалног рада" Ивана Видановића? За овај линк на америчком, искрено, сад немам стрпљења. ево ти га на енглеском, пошто не разумеш на српском: http://en.wikipedia.org/wiki/Rationalization_%28making_excuses%29 чисто да ти поновим и овај други, да не изгубиш из вида да су везани: http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 idite spamujte drugde Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука