Jump to content

Dežer: Dali smo vam rok, pa izvolite

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

A ti nikako da shvatis da nece postojati ukoliko prekinemo saradnju sa eu.

Iuris , ti uose ne znas sta je EU i mislis da oni proganjaju nekoga zato sto nije u EU. To nema veze sa mozgom ali to je ono sto prodaju nasi politicari po Srbiji gradjanima srbije. Niko nece nista uraditi protiv srbije zato sto nije u EU. Niti ce joj uraditi sta dobro zato sto je u EU. EU nisu napravili gradjani zapadne evrope da bi podizali standard siromasnijim drzavama , vec je prvenstvena uloga EU , mirovna uloga. EU postoji zbog onemogucavanja rata na teritoriji evrope a ne zbog uvodjenja sankcija zemljama koje nisu u EU. Ti si Iuris klasicna zrtva propagande nepostenih politicara.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Postoji mnogo prosto rešenje - referendum. Izađu predsednik i premijer lepo pred narod, kažu 'Ljudi, pred sudbonosnim smo izborom za budućnost, situacija je takva i takva, ako uradimo to i to, desiće se to i to, ako ne uradimo, desiće se ovo i ono. Kako vi odlučite, mi ćemo tako postupiti!'. I molim lepo, ljudi neka izađu i neka odluče. I posle nema nazad, kukanja i optuživanja ovih ili onih ako se za*ebe kod izbora, narod neka kaže šta hoće. Bar ćemo vrlo brzo svi znati na čemu smo...

Подели на овим сајтовима

U pravu si. Necemo. Propascemo sami sa sobom.

Zasto mislis da ako ne udjemo u EU sledi nam propast ? Ziveli smo do sad bez nje i nismo pocrkali.Imamo sve sto nam je potrebno za zivot i to uspesan,ali nemamo prave ljude na vlasti koji ce nam pomoci da iskoristimo nasa prirodna i ostala bogatstva.

Norveska,Island,Svajcerska.... nisu u EU pa tamo zive bolje nego EUopljani. Zasto ?

Подели на овим сајтовима

Postoji mnogo prosto rešenje - referendum. Izađu predsednik i premijer lepo pred narod, kažu 'Ljudi, pred sudbonosnim smo izborom za budućnost, situacija je takva i takva, ako uradimo to i to, desiće se to i to, ako ne uradimo, desiće se ovo i ono. Kako vi odlučite, mi ćemo tako postupiti!'. I molim lepo, ljudi neka izađu i neka odluče. I posle nema nazad, kukanja i optuživanja ovih ili onih ako se za*ebe kod izbora, narod neka kaže šta hoće. Bar ćemo vrlo brzo svi znati na čemu smo...

Taj referendum je vec odrzan za vreme Milosevica. Mislim u vezi Kosmeta. Doduse moze opet.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Iuris , ti uose ne znas sta je EU i mislis da oni proganjaju nekoga zato sto nije u EU.

kako to mislis "proganjaju"

Niko nece nista uraditi protiv srbije zato sto nije u EU.

Aha , tako mislis? Otkud ti da ja mislim da ce iko da uradi ista protiv srbije zato sto nije u eu? Mene to ne brine. Mene brine sto nasi privrednici nece da imaju sanse na EU trzistu kao Hrvatski privrednici ako nismo u EU. To mene brine. Ne znam otkud ti ta glupost da ja mislim da ce neko da uradi nesto protiv eu?

EU postoji zbog onemogucavanja rata na teritoriji evrope a ne zbog uvodjenja sankcija zemljama koje nisu u EU. Ti si Iuris klasicna zrtva propagande nepostenih politicara.

A ti s izrtva gastabajterskog nacionalizma ako vec ocemo tako.

Nije tesko uraditi matematiku da ce hrvatski proizvod ako je hrvatska clanica eu da se bolje prodaje u Eu nego srpski prozivod, sto ce da pruzi bolji gdp ujedno i privredni rast veci nego Srbija.

A takodje nije tesko ni shvatiti da "baj baj beli shengen, baj baj bescarinska zona" ako ne saradjujemo.

A ako nam je saradnja nestabilna "baj baj investicije baj baj otvorena nova preduzeca u srbiji"

Jer kome treba preduzece u srbiji, ako taj proizvod moze da prodaje efektivno i zaradjuje samo na podrucju srbije?

Nije tesko skapirati.

A EU, ne postoji da bi razvijale siromasne drzave ( sto opet nigde nisam reko a ti mi uvaljujes ) postoji da bi se razvijalo slobodno trziste.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da najbolje da sednemo da kukamo i da trunemo. :) I da hejtujemo i dap ricamo kako su svi lopovi i da ne radimo nista. :)

Јок, него да будемо дечачки амбициозни радећи за фантастичних 25.000 хиљада и да лајкујемо Тадића и екипу.

Подели на овим сајтовима

Јок, него да будемо дечачки амбициозни радећи за фантастичних 25.000 хиљада и да лајкујемо Тадића и екипу.

A sta kazes na to da uzmem sve stvari u obzir, realno sagledamo nasu situaciju i krenemo da trazimo od politicare kavalitetne ekonomske programe i kvalitetne oblike saradnje?

Da shvatimo koje su nam name i koje vrline i time da odlucujemo koju ce politicku opciju da biramo?

bez da lajkujemo ikog. Zato sto lajkujete ovu ili onu ekipu a ne ovu ili onu ideju zato nam je ko po stojanu.

Samo nastavite sa lajkovanjem.

Подели на овим сајтовима

kakva EU? jel ova sto upravo puca? daj o cemu pricamo :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

kakva EU? jel ova sto ce sad da pukne? daj o cemu pricamo :D

svet je lep kada sanjamo.

Nama jadnima nije ostalo nista ako ga ispusimo nego da se nadamo da ce da pukne, pa ono kao nema veze sto nama crklo stado ovaca, ce da crkne sad i komsiji krava. :D

daj o cemu pricamo. :)

Подели на овим сајтовима

Referendum je nepotreban, jer smo vec glasali. Kada su nas pitali EU stranke ili ne EU stranke mi smo glasal iza EU stranke.

Подели на овим сајтовима

Нешто не видим "јасну поруку"... Шта се очекује и до када?

Pa verovatno je ima negde ali su nasi mediji prezauzeti laganjem naroda o ko zna cemu.

Подели на овим сајтовима

Нешто не видим "јасну поруку"... Шта се очекује и до када?

Pa u pravu si, to niko sad ne zna šta je to ta jasna poruka ustvari. Oni vam mogu reći - priznajte Kosovo pa vas pustimo u EU, vi priznate a oni kažu, sad kad ste Kosovo priznali platite mu ratne reparacije i nekakvu tu odštetu što ste bili agresori na Kosovo (priznanjem Kosova automatski priznajete da ste bili agresori, šta drugo ste mislili inače) pa ćemo da vas pustimo (ako nam ne padne u međuvremenu na pamet još koješta). Tako to ide u diplomatiji, korak po korak, potez po potez, ko u šahu, step by step.

eheeeej

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...