Желе Зека Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Ја се не сећам,можда зато што сам био сувише мали,хехе...али имам играчку Алф! Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Secam se da se prikazivala ova serija, ali je nisam pratila, jer mi nesto nije bila interesantna. Kao sto nisam pratila ni ultra popularni South park Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Ynwa Jovanović Koxy Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Ja se malo kasno uključio, ali to je zato što sad sve pokušavam da dođem do epizoda sa srpskim prevodom. Našao sam na youtubu ali nema sve epizode. Molim vas pomozite me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Ja se malo kasno uključio, ali to je zato što sad sve pokušavam da dođem do epizoda sa srpskim prevodom. Našao sam na youtubu ali nema sve epizode. Molim vas pomozite me. http://www.dobra-stara-vremena.com/alf Mislim da ima sve epizode Dobro došao na forum “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 http://www.svetosavl...zamMagija05.htm Sada bar znamo kako demon tacno izgleda. LOL greengrin greengrin greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Jesam gledala i naravno da ga se sjećam! Imao je odlične "fore", ali mislim da to ne bih mogla ponovo gledati! Ne zato što mislim da je to demon ( hahahahahahah) ili nešto slično, nego se plašim da se ne razočaram! Serija mi je ostala u lijepom sjećanju i dio mog djetinjstva, pa neka tako i ostane! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 i ja sam to mislio pa sam skontao da su mi fore sad još bolje... nećeš se razočarati, veruj mi Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Псу сам дао име по њему gringrin w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Ovo sigurno niste znali http://insidemovies.ew.com/2012/08/09/alf-movie-smurfs/ w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 meni drug reko još pe 2 nedelje... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 На жалост, према информацијама које ја имам, Алф у филму неће бити лутка, како смо навикли ми, који смо серију гледали још на некадашњем ноћном програму ТВ Загреб. Биће, дакле, као и штрумфови - анимиран, што никако неће моћи да буде прави Алф. Позитивно је што ће му глас дати исти човек који је снимио преко стотину епизода серије, тамо од половине осмадесетих све до почетка деведесетих. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 На жалост, према информацијама које ја имам, Алф у филму неће бити лутка, како смо навикли ми, који смо серију гледали још на некадашњем ноћном програму ТВ Загреб. Биће, дакле, као и штрумфови - анимиран, што никако неће моћи да буде прави Алф. Позитивно је што ће му глас дати исти човек који је снимио преко стотину епизода серије, тамо од половине осмадесетих све до почетка деведесетих. Zasto, zasto zasto... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Zasto, zasto zasto... Како зашто, па због неких нових клинаца који имају сасвим другачије естетске и остале вредности. Сви ми рођени пре деведесетих морамо да се помиримо с тим да је наше време прошло. Сва срећа да постоји јутјуб, на коме могу да се виде те старе добре ствари када се није све сводило на техникалије. GeniusAtWork and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Па све ОК, али поента Алфа је да буде чупав, а то може само лутка. Како да се то анимира? Погледајте како је Гарфилд скоро упропашћен... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Па све ОК, али поента Алфа је да буде чупав, а то може само лутка. Како да се то анимира? Погледајте како је Гарфилд скоро упропашћен... А јел ти стварно мислиш да ове што праве филм заболе шта је поента? Њима је циљ да напуне биоскопске сале, са Алфовим длакама или без њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука